Ana Lintaru a povestit concret când a luat legătura ultima oară cu Bogdan Mocanu, fostul ei iubit de la Puterea Dragostei.

Recent, Anamaria Lintaru s-a trezit în mijlocul unui scandal incredibil. Andra Volos, actuala iubită a lui Bogdan Mocanu, bărbatul cu care ea a avut o idilă la Puterea Dragostei, a cedat în fața ironiilor sale și a reacționat public printr-un vlog extrem de dur.

Bruneta a vrut să îi răspundă astfel tuturor ironiilor și filmulețelor pe care Ana le-ar fi făcut de-a lungul timpului, dovadă clară că, din punctul ei de vedere, s-ar fi umplut paharul.

„Te roade invidia și gelozia. Eu nu mi-am dat cu părerea despre tine din respect. De fiecare dată când am fost întrebată în emisiune, tu tot timpul te-ai băgat în seamă. Eu nu am nimic cu tine, fata mea, dar pur și simplu îmi stai în gât. Tu le dai motive susținătorilor să-mi dea tag. Spui mereu că îmi ia relația razna. Eu cred că încă suferi după el”, i-a spus iubita lui Bogdan Mocanu pe vlog.

Andra de la Puterea dragostei nu s-a oprit aici și a marșat pe un mesaj acid de final, în care, probabil, a dorit să își consolideze locul în viața iubitului său de la Puterea Dragostei.

”Ana, stai frumos pe fundulețul tău și nu mai căuta băgare în seamă, nu ți-am scris niciodată până acum și nu m-am gândit să-ți dau replică la nimic, dar te atenționez să stai cuminte și să îți cauți p**ă sau ce îți lipsește. Nu îți mai da cu părerea despre viața și relația mea. M-am săturat să fiu etichetată în tot ce postezi tu. Dispari!”, sunt cuvintele Andrei Voloș pentru Anamaria Lintaru, trimis pe Instagram.

Anamaria Lintaru a replicat și ea dur, într-un live exclusiv pe WOWbiz.ro, în care i-a explicat clar că nu ar fi trebuit să o pună la zid din cauza unor glume nevinovate. ”Andra s-a supărat atât de tare pe mine, încât m-am trezit cu un mesaj vocal, extrem de dur și de vulgar. Apoi, mi-a spus că mă roade gelozia și invidia. Nu este deloc așa cum spune ea, căci, până acum, nu am vorbit niciodată urât despre ea și Bogdan. Mai mult, nu i-am trimis niciodată mesaje lui Bogdan, eu nu m-aș băga niciodată într-o relație. E doar în închipuirea ei. Dacă aș mai fi ținut la el, poate aș fi suferit în tăcere, dar nu i-aș fi făcut nimic rău”, a conchis Ana de la Puterea dragostei.

În plus, Anamaria Lintaru a spus adevărul despre Bogdan Mocanu! În premieră pentru WOWbiz.ro, frumoasa blondă a dat cărțile pe față!

”Nu înțeleg virulența Andrei niciodată, fiindcă eu și Bogdan nu mai avem nimic în comun. Nu am mai vorbit deloc, am încercat să nici nu mă fac văzută pentru el. Sincer, noi ne-am întâlnit ultima dată în octombrie, atunci, am și discutat mai mult, însă nicidecum nu s-a pus problema de o relație sentimentală. Am luat decizia ambii, de multă vreme, să nu fie nimic mai mult în viața noastră și punct”, a comentat Ana.