Reclamă
Reclamă

O femeie americană care l-a acuzat pe pedofilul condamnat Jeffrey Epstein pentru crime sexuale a dezvăluit noi detalii despre noaptea în care spune că a fost forțată să efectueze acte sexuale cu prințul britanic Andrew .

În primul ei interviu din Marea Britanie, Virginia Giuffre – cunoscută anterior drept Virginia Roberts – a declarat pentru BBC că atunci când avea 17 ani a fost traficată de Epstein și obligată să facă sex cu prietenii săi, inclusiv cu ducele de York. Giuffre l-a acuzat și pe prințul, care a negat în repetate rânduri acuzațiile, că a mințit despre întâlnirea lor și a îndemnat publicul britanic să îl sprijine pe Andrew.

„Știe ce s-a întâmplat. Știu ce s-a întâmplat și doar unul dintre noi spune adevărul și știu că eu sunt”, a spus ea pentru BBC.

Palatul Buckingham a negat însă acuzațiile sale într-o declarație transmisă CNN luni.

Reclamă

„Este negat în mod empatic că ducele de York a avut vreo formă de contact sexual sau relație cu Virginia Roberts. Orice afirmație contrare este falsă și fără fundament”, au spus ei.

Prințul Andrei a negat vehement toate afirmațiile lui Giuffre. „Nu am amintirea că am întâlnit-o vreodată pe această doamnă, niciodată”, a spus BBC.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro