Reclamă
Reclamă

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi formează unul dintre cele mai râvnite cupluri de paparazzi  din viaţa mondenă, asta din cauza nenumăratelor scandaluri pe care nu au ezitat să le facă publice. Amândoi au anunțat că vor divorța pe data de 3 decembrie, se pare că această decizie este încă odată anulată. Cei doi par a fi mai uniţi ca niciodată și nici vorba de o despărțire. Ambii au vorbit despre împăcarea lor și despre ce le face relația să fie atât de specială la ultimul eveniment organizat de Bianca de curând, eveniment la care cei doi au stat „lipiţi” unul de celălalt, toată noaptea.

Alex Bodi a fost întrebat care este motivul pentru care revine de fiecare dată în preajma Biancăi. Răspunsul lui a fost cât se poate de sincer, potrivit click.ro: „Esența ei.. Se cuvine ca soțul și soția să facă lucrurile împreună. Și la bine și la rău”.  „Lui îi lipseam eu din viața lui și el lipsea din viața mea. Și el m-a cerut universului și lui Dumnezeu. A zis că trebuie să întâlnească o femeie ca el care să îl reprezinte, care să îl iubească cu foc și cu patimă așa cum știu eu să iubesc. El era gol pe dinăuntru și pe dinafară. Și atunci am apărut eu în viața lui. Eu care simțeam același lucru. Așa ne-am cunoscut, n-a fost nimic întâmplător.  Ne-am cunoscut pe 1 septembrie. El era căsătorit pe vremea aia și ne-am îndrăgostit. El a fost foarte corect față de fosta lui soție. I-a spus că s-a îndrăgostit de mine. Au divorțat și noi ne-am oficializat relația”.

În ceea ce privește dorințele pentru anul care urmează, vedeta a dezvăluit că știe exact ce își dorește: „Eu îmi doresc o casă, o familie și sărbători așa cum nu le-am avut niciodată”.

 

Reclamă

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro