O fetiță de 11 ani poate consimți sexul cu un bărbat de 52 de ani. Asta au hotărât 5 procurori si 4 judecători. Ei consideră că o fetiță care are 11 ani are puterea de a decide dacă ar întreține relații intime cu un bărbat matur.

Numele celor care au decis acest fapt vor fi publice, pentru că ei ar trebui să iși asume această decizie, mai ales că este vorba despre un copil care a devenit victima unu bărbat care are vârsta de 52 de ani.

Bărbatul, agresorul, Jurj Viorel a susținut că fetița era îmbrăcată provocator și că ea l-a determinat pe el să întrețină relații intime.

În realitate, fetița a fost violată în locul unde îi plăcea să se joace alți copii.

Jurj a pus alți cinci adolescenți să agresezi fetița.

Au trecut anii, și nici după 10 ani nu a convins magistrații că a fost vorba despre un viol. Trei din șapte judecători au crezut-o.

Fetița a fost amenințată de Jurj că dacă spune cuiva ceva cele întâmplate, va fi omorâtă. De asemenea, aceasta a fost cuprinsă de teamă în a cere ajutor din partea părinților.

În urma agresiunilor, se constatase că fetița a rămas însărcinată, iar părinții au depus declarație, iar cazul a fost predat Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.