Decizie incredibilă a autorităților în legătură cu polițistul Constantin Popescu, cel care a lovit două minore pe o trecere de pietoni din Sectorul 1. În urma impactului, o fetiță, numită Raisa, a murit.

Se pare că autoritățile au decis să ridice măsura controlului judiciar, luată împotriva polițistului Constantin Popescu, a anunțat avocatul familiei Raisei, Adrian Cuculis. Ce înseamnă acest lucru?

Ridicarea măsurii controlului judiciar înseamnă că polițistul Constantin Popescu poate să conducă, să plece din țară și să fie considerat un om liber.

Cuculis: Popescu scapă de orice urmă de control judiciar

„în 18.03.2022 la umbra “războiului” Popescu scăpa de orice urmă de control judiciar după ce a accidentat mortal o fată iar pe alta a trimis-o în zeci de zile de îngrijiri medicale”, a declarat Adrian Cuculis.

Reamintim de accidentul de pe data de 13 ianuarie, atunci când un polițist a accidentat două minore pe o trecere de pietoni din Sectorul 1. Una dintre fetițe a fost accidentată grav, fiind transportată la spital, unde a suferit o operație la picior. Cea de-a doua fetiță a murit pe loc.

În acea zi de 13 ianuarie, polițistul participa la verificări privind modul în care sunt respectate măsurile de restricție în contextul Covid-19. Aceste verificări au avut loc la patru unități de învățământ, a explicat Poliția Capitalei.

Decizie revoltătoare în cazul polițistului Constantin Popescu! Agentul care a omorât-o pe Raisa a scăpat
Arhivă

În urma celor întâmplate, omul legii a ținut să scrie două scrisori de iertare pentru cele două familii. Printre altele, polițistul Constantin Popescu le-a spus părinților Raisei că ar da orice să întoarcă timpul.

Constantin Popescu a refuzat testul poligraf

Pentru a face lumină în acest caz, avocatul familiei Raisei, Adrian Cuculis, a dorit ca agentul de poliție să fie supus unui test poligraf. Dacă inițial acesta a acceptat dorința avocatului, ulterior s-a răzgândit. Cuculis acuză că a fost învățat de mai marii Poliției să se retragă.

Mama Raisei i-a răspuns după această întâmplare la scrisoare. Aceasta l-a rugat să nu încurce ancheta oamenilor legii.

Acum, se pare că polițistul Constantin Popescu este liber, deși a omorât un copil iar pe altul l-a rănit grav. Mai mult, totul a fost făcut departe de ochii lumii.

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.