O mutarea neașteptată a avut loc la Pro Tv. Una dintre vedetele trustului a fost pusă pe liber, la numai două săptămâni după ce începuse colaborarea. Motivul „despărțirii” pare să fie legat de viziunile diferite asupra conținutului de programe.

Luna trecută, Vlad Enăchescu, jurnalist sportiv, a fost adus la Pro Tv pentru a coordona activitatea atât pentru Pro TV, cât și pentru canalele secundare din portofoliu, Pro 2, Pro X, Pro Gold și Pro Cinema. Însă, după doar două săptămâni de colaborare, șefii televiziunii din Pache Protopopescu și-au revizuit decizia.

Trustul a anunța despărțirea de Vlad Enăchescu, iar motivul deciziei pare să fie: viziuni diferite asupra conţinutului de programe.

 „Colaborarea cu Vlad Enăchescu s-a încheiat. Din momentul anunțului, am avut o serie de discuții mai aprofundate despre dezvoltarea conținutului programelor sportive. Avem viziuni diferite, ca atare am decis de comun acord că este în interesul ambelor părți să nu continuăm această colaborare”, a anunțat Pro Tv.

Decizie radicală la Pro Tv! Una dintre vedetele trustului a fost pusă pe liber. „Avem viziuni diferite”
Instagram

Vlad Enăchescu, despre colaborarea cu Pro Tv

La început, Vlad Enăchescu s-a arătat încântat de colaborare cu trustul și dornic de a începe noul proiect. Însă, în doar două săptămâni lucrurile s-au schimbat,

„Sunt fericit şi totodată onorat să mă alătur celui mai important trust media din România. Întotdeauna mi-au plăcut provocările şi am îmbrăţişat cu această ocazie ideea unui proiect nou propus de managementul PRO TV, unul atractiv, cu impact în piaţa media.

Cred în munca de echipă şi am convingerea că împreună putem aduce spectacolul sportiv de calitate în casele tuturor românilor. Echidistanţă, credibilitate şi profesionalism – acestea sunt valorile care mi-au ghidat paşii în cariera de jurnalist şi fac parte şi din ADN-ul colegilor din PRO TV!”, a declarat Vlad Enăchescu în noiembrie.