Decizie neașteptată a prinţului Harry! Au părăsit Canada…Ce va spune Regina

Publicat: vineri, 6 martie 2020, 15:31

De două luni, Meghan Markle şi prinţul Harry au ţinut prima pagină a ziarelor din presa britanică, din momentul în care au ales să renunţe la titlurile, drepturile şi îndatoririle regale şi au plecat în Canada, împreună cu micuţul Archie. Acum, cei doi s-au întors la Londra, iar decizia a şocat pe toată lumea.

Ce nu ştiu mulţi însă este faptul că  Meghan și Harry s-au întors în Londra, dar nu definitiv și nici pentru a-şi relua îndatoririle regale, ci din contră, pentru a încheia totul cu Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Se pare că Prințul Harry și Ducesa de Sussex, actriţa Meghan Markle au părăsit Canada și au mers la Londra, acolo unde își vor îndeplini îndatoririle regale oficiale până în la sfârșitul lunii martie, după cum cer legile Reginei.

În perioada următoare, cei doi vor fi văzuţi la majoritatea evenimentelor importante care vor avea loc la Casa Regală.

Potrivit presei din Marea Britanie, Meghan și Harry au fost prezenţi joi, la o ceremonie de premiere rezervată militarilor răniți.

AStăzi,  Prințul Harry a inaugurat, împreună cu pilotul Lewis Hamilton, un muzeu în cadrul circuitului de Formula 1 de la Silverstone.

Sâmbătă, Meghan şi Harry vor merge la un festival de muzică, Mountbatten Music Festival, iar duminică, 8 martie, ducesa Meghan va fi prezentă la un eveniment dedicat Zilei Internaționale a Femeii.

Când va fi ultima apariţie oficială cu ranguri regale?

Ultima apariţie a celor doi va fi pe data de 9 martie, de Ziua Commonwealth, sărbătorită în fiecare an, eveniment mare la care Casa Regală participă. După eveniment, cei doi vor trăi liniştiţi fără a mai fi nevoie să participe undeva în calitate de membrii ai familiei regale.

Cum vede unchiul Ducesei de Sussex acţiunile lui Meghan

„Meghan a fost o viciată, o primadonă care ne-a întors spatele. Nu înțeleg de ce la nunta sa nu a invitat numeroasele persoane care fac parte din viața ei, ar fi fost atât de frumos. Tatăl său, Tom, a petrecut cu ea mult timp față de alți copii, i-a fost mereu alături în tot ceea ce a întreprins.

A fost râzgâiată, iată de ce comportamentul său de acum, atât de încrezut. Poate îi poartă ranchiună din cauza originii sale, de ceva legat de trecut. O percep după felul în care se raportează la diferite persoane, nu numai cu familia sa. Legându-mă de acest aspect, s-ar putea zice că e puțin imatură”, a spus unchiul lui Meghan Markle, potrivit presei britanice.

Citește și: