Fiul celor doi artiști nu se oprește din a-i uimi pe cei din jur cu faptele sale. De data aceasta, în ceea ce îl privește a fost luată o decizie total neașteptată. Autoritățile au decis să îl pedepsească pe Fulgy obligându-l conform legii să petreacă 30 de zile în arest la domiciliu.  Weekend-ul trecut acesta a agresat un jurnalist și i-a furat acestuia telefonul.

A izbucnit în lacrimi în fața oamenilor legii

De luni de zile, în familia Clejanilor nu mai există pace. Fiul celor doi artiști, Fulgy a avut numeroase ieșiri scandaloase pe rețelele de socializare, contexte care l-au adus într-o situație în care nimeni nu își închipuia că il va vedea vreodată. După ce a fost internat într-o clinică pentru persoanele dependente de substanțele interzise, a pus la zid mai multe vedete din România acuzându-le că ar consuma droguri și și-a lovit tatăl, de data aceasta Fulgy a trecut la alte fapte. În cursul zilei de sâmbătă, acesta s-a năpustit asupra unui jurnalist care îl filma cu telefonul și încerca să îi ia un interviu.  Fiul Clejanilor l-a lovit pe omul care își făcea meseria și chiar și-a însușit telefonul acestuia.Imediat ce persona lovită a reușit să se îndepărteze de la locul faptei, a apelat numărul unic de urgență 112, cerând ajutor oamenilor legii.

Polițiștii au audiat mai mulți martori care au văzut scenele și au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere. Fiul Clejanilor a fost condus la Judecătoria Sectorului 3, unde a aflat ce pedeapsă a primit. Judecătorii au luat decizia ca acesta să rămână în arest la domiciliu pentru 30 de zile. În cazul în care Fulgy se abate de la această măsură, riscă să fie arestat preventiv.

Fiul artiștilor de la Clejani a izbucnit în plâns în sala de judecată atunci când a auzit decizia oamenilor legii. Acesta a menționat că nu și-ar fi dorit ca totul să ajungă atât de departe, însă judecătorii nu s-au lăsat influențați de pledoaria acestuia.