Miruna Pascu nu scapă din spatele gratiilor. Curtea de Apel București a decis ca mama șoferului drogat din 2 Mai să rămână 30 de zile în arest preventiv. În fața magistraților, aceasta a făcut declarații șocante: fiul ei i-a spus că riscă să fie abuzat sexual în închisoare.

Decizie de ultimă oră pentru Miruna Pascu: rămâne în arest 30 de zile

Miruna Pascu a fost scoasă din arest joi, 21 septembrie și dusă în fața magistraților de la Curtea de Apel București.

Avocații săi au atacat decizia Tribunalului București prin care aceasta a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. În final, s-a decis ca aceasta să nu scape din spatele gratiilor.

Mama lui Vlad Pascu, tânărul care a intrat în plin într-un grup de pietoni în stațiunea 2 Mai și a ucis doi dintre ei, se confruntă cu acuzații deosebit de grave.

După ce fiul ei a fost arestat, a pus la cale un plan prin care să-l scape de pedeapsă și să-l trimită în străinătate. În plus, procurorii DIICOT au descoperit că a influențat și amenințat martori.

Mama șoferului drogat a dat explicații halucinante în fața instanței

Miruna Pascu i-a dezvăluit planul său lui Vlad, sunându-l în închisoare. Fără să știe însă că conversațiile lor erau ascultate de procurorii DIICOT.

După ce interceptările au fost prezentate instanței, Tribunalul București a decis arestarea ei preventivă. Iar acum, aceasta a explicat de ce a recurs la asemenea gesturi.

Femeia spune că s-a temut pentru viața băiatului său. Mai exact, Vlad Pascu i-ar fi dezvăluit că se simte în pericol în spatele gratiilor. Și că ar putea chiar să fie abuzat sexual acolo.

Am fost foarte speriată. Am acționat așa pentru că veneau informații de tot felul, informații contradictorii de la Vlad. Mi-a spus când mă suna că voiau să-l violeze acolo, în arest. Am fost foarte speriată, și de faptul că s-ar putea alege cu un alt dosar și pentru trafic., a declarat aceasta, conform România TV.