Marcela Fota, interpreta de muzică populară, deplânge și acum moartea soțului ei. Bărbatul căruia i-a jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, s-a stins din viață fulgerător, în a treia zi de Crăciun. Soțul artistei a murit în timp ce se afla la ghișeu, unde aștepta să plătească o taxă. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Sufletul artistei este în doliu. Marcela Fota nu și-a revenit după moartea soțului. Cei doi au împreună un băiețel de numai 12 ani. Artista i-a făcut fiului său o promisiune și i-a spus că nu se va mai căsători niciodată în viața ei, nici nu vrea să mai audă de un alt bărbat.

Artista nu se va mai căsători niciodată

Pentru că și-a iubit enorm soțul, artista păstrează vie amintirea lui. Nu are nevoie de un alt bărbat în viața sa și nu vrea să treacă peste pierderea lui. Marcela Fota nu vrea să își uite soțul.

„Așa a vrut Dumnezeu. A plecat mult prea devreme, însă sunt fericită că am reușit să mă bucur de fiecare moment cu el. Din acest moment tragic am reușit să învăț că nu e nimic veșnic. Reușesc să zâmbesc pentru că soțul meu îmi spunea mereu că atunci când eu sunt supărată, casa noastră este trista. Nu vreau să trec peste pierderea lui.

Nu vreau să-l uit. Nu există să mă recăsătoresc cu un alt bărbat, nu există alt tată pentru copilul meu. Ne-am bucurat împreună de multă și suficientă iubire. Vreau ca soțul meu să rămână o amintire vie”, a declarat Marcela Fota la Antena Stars

Social media

Marcela Fota primește semne de la soțul său

Artista își visează soțul destul de des. Acesta îi apare în vis frumos și liniștit, însemnând că se bucură pentru ea și fiul său, de acolo, din ceruri.

Un mesaj profund pe care l-am primit din partea lui a fost într-o noapte când l-am visat pe el efectiv și după am rămas eu cu David, amândoi de mână, într-o apă curată și am înțeles exact ce a vrut să spună”,a mai spus artista.