Rona Hartner, în vârstă de 49 de ani, mărturisește că nu a depășit încă șocul divorțului produs în urmă cu șase luni. 

La câteva luni după această nefastă întâmplare, Rona Hartner mărturisește că încă mai vorbește cu fostul ei soț, Herve Camilleri. Chiar dacă fanii credeau că cei doi n-o să mai vorbească, Rona Hartner îi uimește și de această dată. Motivul pentru care cei doi încă își vorbesc, este mai puțin cunoscut.

 Decizia luată de Rona Hartner în legătură cu fostul soț. Ce spune artista despre Herve Camilleri, după divorț
Facebook

Rona Hartner nu regretă nimic!

Deși Rona Hartner a recunoscut că au existat câteva încercări de a se împăca, artista a hotărât că este mai bine să rămână despărțiți. Rona Hartner și Herve Camilleri au fost căsătoriți timp de trei ani de zile. Se pare că dragostea lor s-a consumat foarte repede. Artista a mărturisit că și momentele dificile din această pandemie, au contribuit la divorțul celor doi. Poate și din cauză că le-au lipsit foarte mult concertele și spectacolele.

„Recunosc, încă nu am depășit şocul despărţirii de acel bărbat. Nu e cazul de regrete, dar am decis să mai păstrăm legătura, aşa că mai discutăm la telefon, din când în când. Pot rezista şi fără bărbat, fiindcă au existat în viaţa mea şi asemenea perioade, în care am fost mai mult singură.

Pe de altă parte, rămâne pentru amândoi faptul că am fost binecuvântaţi în biserică atunci când am decis să ne unim destinele. Şi amândoi considerăm că acest lucru are şi va avea pe termen lung o însemnătate aparte. Iată motivul pentru care cred că vom continua, sub o formă sau alta, să ne sprijinim reciproc, atunci când celălalt va cere ajutorul”, a declarat Rona Hartner pentru Impact.ro

Rona Hartner și-a lansat de curând și primul documentar, “În căutarea sufletului românesc”. Documentarul a fost filmat anul trecut, iar anul acesta se pare că artista are o nouă dorință. Rona Hartner vrea să reprezinte România la Eurovision!