Costel Corduneanu, cunoscut drept liderul clanului Corduneanu din Iași, a decedat după o intervenție chirurgicală dificilă la inimă, petrecută la un spital din Târgu Mureș. El fusese internat timp de câteva săptămâni, suferind de probleme grave de sănătate. Vestea decesului său a fost confirmată după ce pe pagina sa de pe o rețea socială au fost publicate mai multe mesaje de condoleanțe din partea apropiaților.

Federația Română de Lupte a exprimat, de asemenea, regrete profunde la aflarea veștii, rememorând realizările sportive ale lui Costel Corduneanu. Acesta a fost vicecampion european la lupte libere și a reprezentat România la două ediții ale Jocurilor Olimpice, ocupând locul 9 la Barcelona, în 1992, și locul 14 la Atlanta, în 1996. Federația a transmis sincere condoleanțe familiei și apropiaților printr-un mesaj pe Facebook.

Costel Corduneanu a fost de asemenea cunoscut pentru implicarea sa în lumea interlopă, fiind considerat unul dintre cei mai temuți lideri din zona Moldovei. Se preconizează că înmormântarea va avea loc în weekend, la Iași fiind așteptați numeroși lideri ai lumii interlope din țară pentru a-și lua rămas bun.