Află care sunt semnele zodiacale care nu vor traversa cea mai bună perioadă a vieții lor.

În timp ce unii oameni așteaptă cu nerăbdare această perioadă festivă, alții, din păcate, nu se vor putea bucura de ea. Lună Plină și Marte în Gemeni, Venus în Capricorn… astrele au decis cine dintre semnele zodiacale va fi favorizat și cine va întâmpina complicații în decembrie.

Prima lună de iarnă ar putea să-i conducă pe unii nativi pe un drum pe care nu se așteptau să îl urmeze. Dacă ești unul dintre aceste semne zodiacale, ar trebui să fii mai vigilent.

Ce semne zodiacale trebuie să se aștepte la probleme în decembrie?

Acest sfârșit de an va fi deosebit de dramatic pentru unele semne zodiacale. Luna decembrie se apropie și va fi plină de mișcări cosmice instabile. Se începe cu Marte în Gemeni până în ianuarie, ceea ce va provoca controverse și certuri. Un tranzit care are loc în conjuncție cu Luna Plină în Gemeni, pe 8 decembrie, ceea ce riscă să vă încurce oarecum.

Acest lucru este normal, deoarece sunteți pe cale să întoarceți pagina și să începeți o nouă aventură. . În această perioadă poate fi foarte dificil să vă exprimați sentimentele față de partenerul dumneavoastră, vă veți simți mai rece și mai distant. Această combinație de retrogradări și mișcări planetare va avea o influență mai degrabă negativă asupra unor nativi din zodie.

Zodia care va da lovitura în octombrie! Va primi tot ce își dorește în scurt timp
Sursa: Social media

Rac

Dragi nativi ai zodiei Rac, planetele nu vă vor fi foarte favorabile în luna decembrie. Marte se află în Gemeni, ceea ce vă obligă să vă ocupați de un volum mare de muncă și vă determină să cheltuiți mai mult din banii dvs. Nici tranzitul lui Venus în Capricorn nu va ajuta.

În plan profesional, în ciuda eforturilor depuse, rezultatele vor fi mai degrabă descurajante, iar dacă sunteți în afaceri, este posibil să aveți probleme cu asociații sau partenerii, ceea ce va avea un impact negativ asupra profiturilor. Cu toate acestea, astrele vă sfătuiesc să amânați noile proiecte. Cel mai bine este să vă odihniți în această ultimă lună a anului și să vă refaceți forțele înainte de a vă lansa în noi proiecte.

Scorpion

Concedieri, disponibilizări, tensiuni cu colegii… Scorpion, așteaptă-te să întâmpini probleme profesionale luna viitoare. Cu Marte retrograd în Gemeni, așteptați-vă să aveți parte de suișuri și coborâșuri în decembrie. Acest lucru poate duce la stres, care vă poate afecta sănătatea mentală și fizică. Pot apărea neînțelegeri în timpul Lunii pline în Gemeni, deoarece unele persoane din jurul tău îți pot interpreta greșit intențiile.

Capricorn

Pentru tine, Capricornule, luna decembrie nu va fi prea blândă , mai ales la serviciu. Vi se va cere să îndepliniți sarcini complexe care vă depășesc abilitățile și cunoștințele. S-ar putea chiar să fiți nevoit să aranjați o întâlnire sau să lucrați îndeaproape cu un coleg pe care nu îl apreciați. Luna Plină în Gemeni va avea un efect de bulgăre de zăpadă.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.