Reclamă
Reclamă

În această lună Capricornii vor fi extrem de norocoși și de aceea sunt sfătuiți tot ce le stă în cale pentru a câștiga bani, Vărsătorii vor avea câteva probleme financiare la începutul lunii decembrie însă își vor reveni foarte repede, iar Scorpionii vor avea parte doar de câștiguri.

Berbec

Luna această vei fi surprinsă de un prieten apropiat care îți va propune o investiție din care vei avea doar de câștigat. Vei face tot ce îți stă în putință pentru a-ți construi o carieră de succes iar rezultatele or apărea chiar de la început, din această lună. Vei fi extrem de fericită și asta te va face să fii și mult mai productivă decât ai fost până acum.

Leu

Reclamă

În această lună vei intra în posesia moștenirii pe care tocmai ai primit-o iar asta te va face să fii extrem de încrezătoare și să pui în aplicare toate planurile făcute în ultima perioadă. Vei achiziționa tot ceea ce ai planificat în ultimul timp și îți vei face ordine în viață deoarece veți reuși să scăpați de toate datoriile ce v-au dat bătăi de cap până acum.

Vărsător

Pentru tine începutul lunii decembrie nu va fi tocmai bun deoarece vei simți lipsa banilor iar asta te va face să te simți extrem de rău. Lucrurile vor începe să se așeze odată cu trecerea timpului iar pe la începutul lunii vei avea parte de unele câștiguri ce îți vor rezolva absolut toate problemele pe care le-ai întâmpinat până acum. Îți vei reveni și vei ajunge să fii extrem de sigură pe tine și încrezătoare în forțele proprii.

Scorpion

În această lună îți vei reveni complet din punct de vedere financiar și vei putea realiza tot ce ți-ai dorit. Până în această lună nu ți-a fost foarte bine, iar din acest motiv ai ajuns să te demoralizezi și să ajungi să nu mai ai deloc încredere în tine însăți. În sfârșit te vei simți bine și vei putea realiza absolut tot ce îți dorești.

Pesti

Vei fi extrem de norocoasă din punct de vedere financiar în această lună, deoarece atât tu, cât și partenerul de viață veți munci extrem de mult și veți avea parte de câștiguri foarte mari. De foarte mult timp v-ați propus să faceți acest lucru însă abia acum ați reușit să duceți la bun sfârșit planul despre care ați discutat acum multe luni…

Capricorn

În această lună trebuie să faci tot posibilul să câștigi cât mai mult, deoarece vei fi extrem de norocoasă, iar eforturile vor fi minime. Chiar dacă nu ești adepta jocurilor de noroc, ai putea să încerci, alături de cea mai bună prietenă, să vă distrați la un cazinou, deoarece este foarte posibil să plecați de acolo cu foarte mulți bani. În loc să mergeți la un film, faceți ceea ce vă este străin și trăiți la maximum fiecare clipă!

Reclamă
Share.

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro