Dan Negru, faimosul prezentator care a adus în repetate rânduri oamenilor de acasă zâmbetul pe buze, datorită carismei si energiei sale pozitive, a spus că este zgârcit atunci când vine vorba de bani. Prezentatorul a mărturisit că atunci când vine vorba despre situația financiară, nu se abține să facă economii și să fie calculat.

După ce publicul l-a numit „zgârcit” pe Dan negru, acesta a confirmat că este adevărat. Ba mai mult, vedeta de televiziune a mărturisit că nu este deloc deranjat de eticheta pe care i-au pus-o oamenii.

Zgârcenia i-a adus lui Dan Negru multe beneficii

„Mă bucură faima asta! Bănățenii au un soi de cumpătare care în alte părți ale țării poate să fie privită ca zgârcenie. Mi-am luat o maşină bună abia după ce am avut o casă bună şi aveam prieteni care-mi spuneau că sunt zgârcit din cauza asta. Exemple ca astea mi-au consolidat brandul de zgârcit şi azi mi-e de folos.

Când ajung prin piață, iau mai ieftin produsele: „Hai, Negrule, ştiu că eşti zgârcit, le dau mai ieftin!”, strigă după mine vânzătorii. Nu avem discuții din cauza banilor. Părinții şi bunicii mei au fost deportați în Bărăgan.

Au reuşit să supraviețuiască după ce li s-a confiscat tot de statul comunist de atunci. Condițiile mele de azi sunt incomparabile. Aşa că nu am cum să mă plâng vreodată. Probabil trăiesc cele mai bune vremuri din istoria familiei mele.” , a declarat Dan Negru într-un vechi interviu pentru revista Viva.

De unde se „trage” zgârcenia lui Dan Negru. Ce a declarat EX-prezentatorul de la Antena 1, despre economiile sale
Social media

Pandemia i-a afectat planurile de afaceri prezentatorului

În 2021, Dan Negru avea planuri de investiții, însă acesta recunoaște că pandemia i-a îngreunat anul în care avea gânduri mari și nu a mai reușit să-și ducă planurile la bun sfârșit.

„Am nişte investiții mărunte care-mi permit să aleg formatele de televiziune care-mi plac şi care-mi dau liniştea familiei. Dar, da, au fost şi ele lovite de pandemie. Aşa cum pandemia mi-a lovit în plin meseria, cea de prezentator TV. A fost un an greu” a mai adăugat acesta pentru aceeași sursă.