Contractul cu Antena 1 nu este singura sursă de venit a lui Dan Negru. „Regele Revelioanelor” face mii de euro, anual!

De unde mai câștigă Dan Negru bani, pe lângă televiziune

,,Regele audiențelor”, așa cum este numit nu câștigă bani doar din contractul pe care îl are cu Antena 1. Acesta este și profesor de jurnalism la ,,Universitatea de Vest” din Timișoara, însă nu câștigă prea mult din asta. Dan Negru este cadru didactic asociat și câștigă în jur de 30 de lei pe oră în cadrul facultății, în timp ce pentru a prezenta doar o oră din cadrul unei emisiuni ia peste 1.500 de euro. Recent, Dan Negru a declarat pentru impact.ro că este profesor doar pentru că îi place, nu pentru a avea o sursă de venit în plus.

,,O fac doar din plăcere, nu pentru bani”, a declarat Dan Negru pentru sursa citată.

Dacă predă jurnalismul din pasiune și nu câștigă prea mult, nu același lucru îl putem spune și despre activitățile din agricultură de care se ocupă Dan Negru. Acesta a moștenit de la bunicii săi câteva hectare în Timișoara pe care le administrează în prezent. Se poate spune că deși este persoană publică, nu dă înapoi la munca de jos. O sursă apropiată a declarat pentru impact.ro că muncește alături de angajați în mod constant.

,,Strânge recolta cu muncitorii, angajați cu ziua. Dan muncește aici, în fiecare an, supraveghează seceratul, apoi vinde grâul și porumbul cu tona, la siloz. Dan are permis pentru tractor, ajută și la strângerea recoltei”, a declarat cineva apropiat lui Dan Negru pentru sursa citată.

De unde mai câștigă Dan Negru bani, pe lângă televiziune. „Regele Revelioanelor” face mii de euro, anual!
Facebook

O altă sursă de venit a lui Dan Negru este legat de imobiliare. Acesta a ridicat în zona Mall Vitan o clădire cu o suprafață de 1.300 metri pătrați, iar ulterior au mai fost ridicate alte două clădiri.

,,Pentru fiecare clădire a scos din buzunar peste 100.000 de euro. Nu a făcut niciodată împrumuturi bancare, investește tot ce câștigă din televiziune și din chirii. Dar, Dan Negru a mai început, anul trecut, o nouă lucrarea amplă, lângă Timișoara, orașul natal.

,,Dan a cumpărat acolo un teren, cu suma de 40.000 de euro, construiește câteva vile, lucrările sunt în toi”, a declarat cineva apropiat prezentatorului Tv pentru sursa menționată.