Alex Velea demonstrează că este partenerul perfect.

Alex Velea este un familist convins. Artistul a îmbinat de fiecare dată cu succes viața în lumina reflectoarelor cu viața de acasă. Iar atunci când iubita lui este ocupată, Velea preia atribuțiile în casă. Recent, acesta a fost surprins la cumpărături și pare că știe foarte bine ce face.

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea mondenă. Cei doi au grijă ca celor doi copii să nu le lipsească nimic, chiar dacă au un program încărcat. De fiecare dată când au ocazia, artiștii stau acasă cu Achim și Dominic și se ocupă exemplar de ei. Alex are și el o conexiune specială cu picii lui și profită de orice moment pentru a sta împreună.

Ori de câte ori se poate, Velea și Antonia îi introduc pe copii în activitățile lor zilnice. În urmă cu ceva timp, Antonia declara că nu are de gând să își mai expună copii, iar asta din cauza răutăților din online. Ce-i drept, Dominic și Achim se distrează de minune alături de părinții lor, însă, departe de ochii curioșilor.

De unde își face Alex Velea cumpărăturile. Artistul a fost surprins alături de cei doi copii ai săi
Social Media

Alex Velea este bărbat în adevăratul sens al cuvântului

Recent, Alex Velea a decis să îmbine utilul cu plăcutul. Artistul și-a luat copiii și au plecat ca băieții la cumpărături. Cei doi l-au urmat peste tot pe Alex și erau mereu în spatele lui. În timp ce artistul căra câteva plase destul de grele, picii lui mergeau liniștiti în spatele lui.

Antonia și Velea s-au ocupat exclusiv de creșterea și educarea celor doi băieți. Artiștii au făcut în așa fel încât să fie prezenți mereu în viața băieților. Cei doi s-au asigurat că le transmit copiilor cele mai bune valori și pot spune că deja au reușit asta. Dominic și Achim sunt extrem de cuminți și dau semne că le vor călca pe urme părinților celebri.

@exotic.pablo S a uitat in fata 😩🥲 #fyp #foryoupage #viral #alexvelea ♬ original sound – ༄

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.