De teama huiduielilor, Orban a renunţat la discursul de la Iaşi. Ce a transmis acesta

Reclama

Reclama

Din cauză că nu făcea faţă huiduilelilor, Premierul Orban a fost nevoit să renunţe la discursul pe care îl avea pregătit cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române. Acuzat de situaţia autostrăzilor, din cauza Guvernului pe care îl conduce, Orban nu a apucat decât să explice că majoritatea situaţiilor au fost preluate de la fosta guvernare Dăncilă.

„Nu noi suntem cei care am inventat un PPP ca să mai tragem de timp câțiva ani de zile. (…) Marți, în ședința de Guvern, vom adopta OUG prin care vom încheia parteneriatul public privat și vom muta de la Comisia de Strategie și Prognoză, acolo unde îi este locul. Ministerul Transporturilor obligația de a gestiona acest proiect (c.n. autostrada Unirii). Vă spun clar că circulă pe piață o mulțime de minciuni, de fake-news-uri. Obiectivul nostru este ca pe exercițiul financiar multianual 2021-2027 Autostrada Unirii să fie finanțată din fonduri europene. (…) Există două mari priorități: Autostrada Unirii și Autostrada Sibiu-Pitești”, a declarat Orban.

Reclama

Ce mesaj are pentru Moldova

„Avem un instrument prin care putem determina alocarea investiţiilor, şi vom asigura un ajutor de stat mai mare pentru cei care vor investi în Moldova, ca să ne asigurăm că vor alege această locaţie. Dezvoltarea Moldovei este importantă pentru fiecare dintre dvs, dar şi pentru fraţii noştri de peste Prut. Dezvoltarea trebuie să traverseze Carpaţii, dar şi Prutul. Nu trebuie să îi uităm niciodată pe fraţii noştri, să nu uităm că avem o responsabilitate pentru a asigura drumul Basarabiei spre Europa, drum care în mod OBLIGATORIU trece prin România”, a conchis Ludovic Orban.

„Închei cu un îndemn. Să nu vă mai lăsaţi înşelaţi de fake news, să vă îndreptaţi doar către acei oameni care pot fi serioşi şi să ducă la îndeplinire marile proiecte ale României”, a mai spus premierul.

loading...
ReclamaReclama

Comentează știrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comentarii

0 Comentarii