Ramona Olaru are motive să fie mândră de propria persoană. Asistenta de la „Super Neatza cu Răzvan și Dani” a evoluat în câțiva ani cât alții într-o viață. Deși diferențele sunt notabile, Ramona a afirmat de foarte multe ori că nu a uitat de unde a plecat. Privind restrospectiv, Ramona este foarte fericită pentru tot ceea ce a realizat.

Ramona Olaru și-a transformat visul în realitate. Frumoasa blondină de la Antena 1 a declarat live că încă de când era mică și-a dorit să apară la TV. Mai mult, pe vremea când era doar o puștoaică, Ramona visa să facă parte din echipa matinalului de la Antena 1. Se pare că astrele s-au aliniat în favoarea ei, iar acum este una dintre cele mai sexy prezențe de pe TV.

Ramona Olaru, brunetă și cu ochelari

Ramona Olaru a avut mai multe tentative de a ajunge la „Neazta cu Răzvan și Dani”, primele fără succes, chiar. În 2013, Ramona a susținut prima ei proba pentru rolul de „vecină” a băieților de la matinal. Pe vremea aceea, tânăra era bruneta, purta ochelari, iar hainele nu erau atât de sexy precum sunt acum.

Din păcate, Ramona nu a reușit să obțină postul. Totuși, a rămas pe lista de preferate ale celor de la Antena 1. Cu simțul umorului mereu la ea și extrem de dezinvoltă, Ramona Olaru i-a convins pe toți că merită un rol la TV. Inițial, aceasta a făcut echipă cu Florin Ristei și cu Diana Munteanu la „Prietenii de la 11”.

De nerecunoscut! Cum arăta Ramona Olaru, la prima ei apariție TV. „Refuz să cred că este aceeași femeie”
a1.ro

Emisiunea nu s-a bucurat de cifre de audiență prea mari, așa că a fost eliminată din grilă. Ramona Olaru a avut mare noroc. Fix în acel moment, Flavia Mihășan, celebra asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a rămas însărcinată. Ea le-a spus „adio” băieților și locul ei a rămas liber. Astfel, de mai bine de trei ani, Ramona face parte din familia matinalului și îi încântă, în fiecare dimineață, pe telespectatori.

„Refuz să cred că e aceeași femeie”, „Nu arată rău deloc”, „Și-a făcut dantura, bravo ei” Nu muncește degeaba”, „Arăta bine și pe atunci. Până la urmă a lucrat la evoluția ei ca femeie”, „Tot frumoasă era, doar mai copilă”, „Arăta și arată bine, are tot ce îi trebuie pentru o femeie frumoasă.”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor care au revăzut imaginile cu Ramona Olaru.