Mirela Vaida se numără printre vedetele care au avut una dintre cele mai frumoase ascensiuni în carieră.

Poate că nu multă lume știe, dar Mirela nu este doar prezentatoare, ci cochetează și cu arta, în diversele ei forme. Vedeta a fost atrasă de mică de muzică și aproape că nu a fost festival la care să nu participe.

Mirela Vaida a început să fie din ce în ce mai sinceră cu fanii ei. În ultima vreme, vedeta și-a făcut mai mult timp pentru cei care o urmăresc, așa că, din când în când, împărtășește amintiri prețioase cu ei. Recent, aceasta a postat o imagine de pe vremea când avea vârsta majoratului și era pe una dintre cele mai mari scene din țară.

Mirela a concurat în anul 2000 la Festivalul Mamaia și a avut mari speranțe de la acel concurs. Mirela era de nerecunoscut, avea părul mult mai lung, ondulat și purta o salopetă din catifea, de culoare mov. Prezentatoarea de la „Acces Direct” tocmai ce terminase liceul, așa că participarea la festival a fost o experiență unică.

De nerecunoscut. Cum arăta Mirela Vaida la 18 ani, pe vremea când a participat la Festivalul Mamaia

Mirela Vaida, amintiri prețioase

Mirela Vaida, deși este ocupată cu filmările la emisiunea de la Antena Stars, nu și-a neglijat niciodată pasiunea pentru muzică. În continuare, vedeta are spectacole, merge în concerte și chiar lansează piese de muzică populară. Nu regretă nicio secundă faptul că nu s-a axat doar pe muzică, din contră, așa se simte cel mai bine.

Mirela demonstrează că poate să îmbine mereu utilul cu plăcutul. Dincolo de cariera pe care o are în lumea media, Mirela Vaida se implică foarte mult și pe plan personal. Cei trei copii ai săi sunt la vârsta la care au foarte mare nevoie de ea, mai ales că acum au început și școala. Dar, Mirela nu îi neglijează niciodată și se implică exemplar în creșterea și educarea celor trei.