Reclamă
Reclamă

Laurențiu Duță este unul dintre veteranii industriei muzicale. Artistul este prezent pe marile scene de ani de zile și nu este de mirare că este printre puținii care „miroase” hiturile din prima. De-a lungul timpului, acesta a fost artist, compozitor, producător, iar pasiunea sa pentru muzică este mai mare decât orice.

Faptul că Laurențiu Duță este un artist complet nu mai este un secret pentru nimeni. De ani de zile, acesta compune piese care ajung instant hituri, iar dovadă sunt milioanele de vizualizări și pozițiile din topuri. Alături de colegii lui de la 3 Sud Est, artistul a scris istorie în muzica autohtonă.

Laurențiu nu mai are nevoie de prea multe introduceri, iar asta pentru că ceea ce a făcut pe plan profesional este cea mai bună carte de vizită pentru el. Până acum, Laurențiu a demonstrat cam tot ce era de demonstrat și, tocmai de aceea, se bucură de succes și culege roadele muncii sale.

De nerecunoscut! Cum arăta Laurențiu Duță la 17 ani, atunci când a debutat în muzică
Youtube

Laurențiu Duță, un reper în muzica autohtonă

Artistul este pasionat de muzică de la o vârstă și fragedă și nu a luat deloc pauză de la această pasiune. Atunci când nu a fost pe scenă în calitate de artist, Duță a fost omul de studio care a compus hituri pentru alți artiști care îi sunt recunoscători și în ziua de azi.

Reclamă

Poate că acum îl știe o țară întreagă pe Laurențiu Duță, însă nu mulți l-ar recunoaște dacă l-ar vedea la vârsta de 17 ani, atunci când întreaga scenă era a lui. Debutul său în lumea muzicală a avut loc în anul 1993, atunci când avea 17 ani și interpreta, pentru prima dată, piesa „Cifre”.

Până în acel moment, Laurențiu Duță obișnuia să cânte piese folk și să imite frizura, dar și dansul celebrului Michael Jackson. După ani și ani de jonglat cu mai multe zone muzicale, Laurențiu a reușit să găsească stilul muzical care i se potrivește cel mai bine.

@vremuri.ne.bune Replying to @🦋Mari🦋 Da, exact. #tiktokmoldova #tiktokromania #misiuneatiktok #piesevechi #laurentiuduta ♬ Interstellar on Piano – Andy Morris

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro