Reclamă

Dani Oțil a dezvăluit, în matinalul pe care-l moderează, ce s-a întâmplat la restaurantul său. Colegul său, Răzvan Simion și Mihai Bobonete, au glumit pe seama prețurilor din incinta localului. Ospătarul i-a atras atenția prezentatorului. 

Pe lângă munca din televiziune, Dani Oțil este și patronul unui restaurant. Prezentatorul de la Antena 1 deține un restaurant într-o zonă selectă din Capitală, unde vedetele merg destul de des să mănânce.

social media

Răzvan Simion și Mihai Bobonete au râs pe seama prețurilor din restaurantul lui Dani Oțil

Nu cu mult timp în urmă, Mihai Bobonete l-a avut invitat în cadrul podcastului de pe Youtube pe Răzvan Simion. Cei doi au povestit și au râs copios despre ce au pățit la restaurantul colegului lui Răzvan Simion. Când le-a venit nota de plată, mai să le pice fața! Ei au susținut, în glumă ce-i drept, că prețurile localului sunt foarte piperate.

„Când a venit nota aia, eu am crezut că voi v-ați certat. I-am zis Cătălinei: «Eu cred că «Neața cu Răzvan și Dani» rămâne doar cu Răzvan». Mâncasem niște felii de șnițel și șuncă. M-am uitat pe notă și am văzut 15 milioane (lei vechi), m-am uitat și pe spate și am zis că cred că e greșită. Nu eram și noi frații lui Dani?

Eu am crezut că doar ne arată nota. Când am văzut că am primit nota de 15 milioane, am crezut că am spart ceva, când am venit de la baie, vreo sticlă de vin. Foarte urât m-am simțit. I-am zis că nu mai vin”, a spus Mihai Bobonete.

Acum ceva vreme, s-au auzit zvonuri cum că soacra lui Dani Oțil ar lucra la restaurantul său și că ar avea un salariu de 3.000 de euro. În cele din urmă, prezentatorul a ținut să clarifice situația.

„Vă rog eu, nu îi mai umflați salariul soacrei mele. Băi… M-a sunat Radu în weekend. Mi-a zis cineva dacă mi-am angajat soacra sau am cumpărat-o să tacă. Noi nu avem. Bine… bucătarul are. (…) Să știi că salariul e aproape de salariul unui bucătar căruia i-am luat și ceas.

Noi practicăm și salarii nesimțite, ca să zic așa. (…) La mine, și prietenii mei plătesc. Gratis nu. Nu îmi place treaba asta”, a mărturisit Dani Oțil.


Reclamă

Share.

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro