Bryan Adams este un cântăreț, producător, compozitor, chitarist și un fotograf canadian. Încă din adolescență și-a descoperit talentul pentru muzică, iar la numai 16 ani susținea concerte în diferite cluburi din Vancover, Canada. Acesta a cunoscut cu adevărat faima și s-a bucurat de recunoașterea internațională odată cu lansarea discursului „Reckless”.

Starul rock Bryan Adams, în vârstă de 62 de ani, a fost testat pozitiv de două ori în cursul unei singure luni, deși avea schema completă de vaccinare. Interpretul rock canadian s-a internat în spital, motiv pentru care a fost nevoit să-și anuleze un recital pe care îl avea programat în perioada respectivă.

De necrezut! Un mare artist s-a infectat pentru a doua oară într-o singură lună, cu noul coronavirus. Avea schema completă de vaccinare!
Instagram

 

Bryan Adams a încercat să se protejeze, cum a știut mai bine, de virusul ucigaș. A evitat pe cât posibil și contactul cu exteriorul, „baricadându-se” în studioul în care își înregistrează piesele. Studioul este amenajat chiar în vila acestuia din Montreal, Canada. Fiind rezervat și nereprezentându-l tensiunile și certurile, s-a ferit cât de mult a putut de scandalurile din showbiz.

Starea de sănătate a lui Bryan Adams este una stabilă. Acesta și-a ținut fanii la curent despre ceea ce i se întâmplă, scriindu-le un mesaj pe contul său de Instragram.

„Iată-mă, abia am ajuns în Milano și am fost testat pozitiv pentru a doua oară într-o lună pentru Covid. Așa că am plecat la spital. Vă mulțumesc pentru susținere”, a scris Bryan Adams pe Instagram.

Bryan Adams urma să se prezinte, pentru un moment muzical, la ceremonia de introducere a Tinei Turner în „Rock and Roll Hall of Fame”. Era fericit, pentru că urma să interpreteze câteva melodii de suflet ale acestuia, printre care „It’s only love”. Ulterior a aflat că faptul că testul covid i-a ieșit pozitiv și, astfel, a fost „obligat” să își anunțe indisponibilitatea, potrivit Variety.

Muzica lui Bryan Adams, iubită pretutindeni

Chiar dacă melodiile lui Bryan Adams fac parte din muzica deceniilor trecute, acesta este apreciat la superlativ și de generația tânără. Din ce în ce mai mulți tineri au înțeles că cel mai mult contează intensitatea trăirii momentului.