Cei care au ales să petreacă la Nuba, pot spune că au avut parte de spectacol pe cinste la intrarea în club.

Viața de noapte este foarte imprevizibilă și surprinzătoare. Tocmai când petrecăreții din cluburi credeau că le-au văzut pe toate, ei bine, nu! Apariția unui bărbat într-un club din Capitală i-a lăsat pe toți muți de uimire.

În ultima perioadă, cluburile sunt din ce în ce mai pline. Mii de persoane sunt dornice să recupereze timpul pierdut în casă în perioada pandemiei. Unii ar face orice orice să ajungă la club. Inclusiv să uite să se îmbrace! Este cazul unui bărbat din Capitală care a ales să lase hainele acasă și să vină la el doar cu cheful de petrecere.

S-a întâmplat în fața clubului Nuba, unul dintre localuri de fițe din Capitală. Din nefericire pentru el, bărbatul nu a putut trece de controlul bodyguarzilor.

Incredibil! Cum și-a făcut apariția un bărbat într-un club de fițe din Capitală. VIDEO
Facebook

 

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.