Artista internațională întotdeauna a avut o siluetă de invidiat și a avut mare grijă de imaginea sa. Iată însă câte kilograme are acum Shakira

 Shakira este una dintre cele mai renumite artiste internaționale. Cu o carieră de succes și o voce de invidiat, blondina excelează pe plan profesional. Din păcate însă, la capitolul dragoste lucrurile, lucrurile s-au schimbat radical în ultimul timp. 

Nu știm dacă din cauza despărțirii de Pique sau din dorința de a arăta mai bine, însă cântăreața a doborât recordul. În vârstă de doar 45 de ani, Shakira a ajuns să cântărească 45 de kilograme. Desigur, nu putem nega însă faptul că artista dintotdeauna a stat destul de bine la capitolul kilograme, fiind pasionată de sport și adepta unei alimentații cât mai sănătoase.

Shakira continuă să-și uimească fanii. Iată cât de bine arată artista, la 54 de kilograme

Artista reușește să se mențină într-o formă de invidiat. Deși este mamă a doi copii, Shakira are grijă de imaginea ei. Imaginile cu ea demonstrează acest lucru, iar cu fiecare fotografie postată, vedeta reușește să uimească publicul.

@stars.life777 One of Shakira’s hobbies is working with clay🔮#shakira #colombia #america #europe #spain #españa #love #greenscreen #humor #goviral #viral #viralvideo ♬ lovegame sped up – xxtristanxo

Dacă v-ați întrebat vreodată câte kilograme cântărește Shakira, acum aveți răspunsul: 54 de kilograme, la doar 45 de ani. Majoritatea femeilor luptă să ajungă la greutatea dorită, iar Shakira este considerată un exemplu de multe dintre ele.

CITEȘTE ȘI – Shakira a ajuns în pragul depresiei. Din ce cauză a avut nevoie de un psiholog

Shakira a spus adevărul despre operațiile estetice

Fizicul Shakirei pare că ar fi tras prin inel. Cântăreața columbiană întotdeauna s-a mândrit cu ce a înzestrat-o natura. În cadrul unui interviu mai vechi pe care l-a oferit unei publicații internaționale, artista a mărturisit că a existat o perioadă în care s-a gândit să bată la ușa medicului estetician.

social media

Totuși, Shakira a optat să își operze nasul, nefiind mulțumită de forma acestuia.

„Acum câțiva ani, m-am gândit să fac operație estetică, mărirea sânilor și tot felul de lucruri. Poate că sprâncenele mele ar trebui să fie mai înalte. Poate că buzele mele ar trebui să fie mai pline. M-a amărât cu adevărat ”, a declarat ea pentru revista In Touch Weekly.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!