Una dintre cele mai de succes artiste din țara noastră, Carmen de la Sălciua a trecut prin foarte multe schimbări în ultimul timp. A renunțat la părul lung, abordând o tunsoare scurtă. Vedeta nu s-a oprit aici, încât a ales să își schimbe și stilul vestimentar. A renunțat la ținutele extrem de sexy cu care ne obișnuise.

Fanii nu au putut trece cu vederea schimbările radicale prin care a trecut artista lor preferată. Carmen de la Sălciua are o mare comunitate pe Instagram. Cei de acasă o urmăresc și sunt atenți la fiecare schimbare. Astfel, nu au putut trece cu vederea ținutele mai conservatoare din ultimul timp. Iată ce răspuns a oferit Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua nu se mai regăsea în vechiul stil vestimentar

Artista a primit un comentariu  din partea unui internaut, prin care i se cerea să revină la ținutele sexy.

Vedeta alege acum să fie sexy prin atitudine, încât nu se mai regăsește în acel stil vestimentar.

„Nu mă mai regăsesc! Cred că am trecut la următorul nivel! Și o femeie poate fi extrem de sexi prin atitudine, nu neapărat prin țoale!”, a răspuns artista internautului.

colaj substantial

Carmen de la Sălciua: „Nopțile pierdute își pun amprenta”

Cât despre operațiile estetice și micile intervenții de înfrumusețare pe care le are, Carmen de la Sălciua nu s-a sfiit să vină cu o lămurire.

„Am grijă de mănânc, fac tratamente corporale, operație am una singură, așa cum am mai spus, cea la nas, restul nu sunt operații, sunt mici ajustări, acid, botox. Ajustările astea cred că le are fiecare femeie pentru că oboseală și nopțile pierdute își pun amprena pe fața fiecărui artist”, a declarat Carmen de la Sălciua pentru „Viața vedetelor”.

social media

Mai mulți internauți au acuzat-o că și-ar fi pus silicoane. Vedeta a negat zvonurile apărute.

„Pe rețelele de socializare multă lume mă jignește, n-am nici implant mamar, toată lumea mă întreabă”, a mai adăugat artista.