FCSB a câștigat astăzi meciul cu Voluntari cu scorul de 1-2.

Mijlocașul Olimpiu Moruțan a făcut declarații după meci legate de afirmațiile lui Gigi Becali referitor la mașina de 100.000 de euro pe care și-a achiziționat-o.

Reclamă

„Sunt foarte fericit că echipa a câștigat, am făcut și eu ceva, cu o pasă de gol și ne-am bucurat că am câștigat. Am fost puțin mai concentrat la antrenamente, mi-am făcut treaba foarte bine și ați văzut rezultatul.

Am văzut, nu e nicio problemă, mașina nu a fost 100.000 de euro, impresarul meu s-a ocupat de asta. Să știți că nu dorm în mașină, am o casă și vreau să îmi mai iau și altceva. Nu mă interesează ce se spune, vreau să ajung și eu fotbalist”, a spus Olimpiu Moruțan la finalul meciului.

Gigi Becali s-a răzgândit după meciul cu Voluntari, iar Moruțan a devenit ‘prințul’ de la FCSB, după ce, în urmă cu câteva zile, patronul roș-albaștrilor susținea că mijlocașul are mașină de ‘pește’. Becali i-a transmis jucătorului prin intermediul impresarului să stea liniștit, l-a certat pentru că îl iubește.

„Eu trebuie să demonstrez pe teren și după aceea laudele o să vină. Aș vrea să fie așa cum zice el, dar vreau să demonstrez pe teren și să luăm campionatul. Anul acesta am început slab, dar ușor-ușor o să fie bine.

Dacă nu crezi, înseamnă că nu are rost să intri pe teren. Eu cred până la ultima etapă. La Cluj ați vătzut că nu puteai pune mingea jos, a trebuit să jucăm numai pe sus. Am văzut mesajeșle de încurajare, nu cred că a fost ceva ieșit din comun, mi-am luat doar o mașină nu am dat în cap la nimeni, familia m-a încurajat”, a precizat Moruțan.

După criticile la adresa lui, mijlocașul FCSB a spus colegilor săi în vestiar că va vinde mașina de 100.000 de euro și va achiziționa una de 1.000 de euro.

”Am înțeles că ar fi și zis pe acolo, prin vestiar: <<Nu mă interesează nici mașină, nimic altceva. Eu vreau fotbal. O vând și îmi iau mașină de o mie de euro>>. Moruțan e prea cuminte, eu îl cunosc foarte bine. Pe el o să iau cei mai mulți bani”, a anunțat Gigi Becali.