Denis Roabeș se bucură de succes atât în țară, cât și peste hotare.

The Motans s-a remarcat prin piesele sale pline de sensibilitate și de pasiune. Denis Roabeș a reușit să intre în inimile multor ascultătoare și așa a ajuns să fie tot mai cunoscut în Republica Moldova și România. Acesta a fost specialist în marketing, apoi a ales ceea ce-i dicta inima să facă. 

Denis Roabeș este solistul de la „The Motans” și se bucură de un mare succes. El nu s-a axat pe muzică de la început, ci a fost specialist în marketing și în vânzări. La începutul liceului a început să cânte la chitară și a învățat singur totul. Deși a fost înscris și la o școală de muzică, nu era convins de talentul său și a lăsat totul în dtadiu de hobby.

„Terminând acest segment cu marketingul, am zis că e timpul să mă apuc de ceea ce-mi place. Îmi amintesc că la începutul liceului, am luat prima oară chitara în mână şi am început să studiez. Atunci eu nu aveam acces la Internet. Mă descurcam cum puteam. După vreo doi ani, am descoperit Internetul şi am dat de nişte acorduri noi… După alţi câţiva ani, am început să lucrez şi mi-am luat o chitară clasică, pentru că până atunci cântasem la chitara tatălui meu. M-am înscris la o şcoală muzicală, unde am studiat timp de un an, iar ulterior am continuat să fiu autodidact. Şi totuşi, până nu am pus piciorul în prag şi am hotărât să mă dedic muzicii, pentru mine chitara a fost un hobby.”, a spus The Motans pentru Okmagazine.

Sursa foto; Social media

De unde vine numele trupei

Denis Roabeș și-a dorit un nume de scenă inedit, care să conțină motani. În urmă cu cinci și-a lansat prima melodie pe Youtube, apoi a urmat încă una și a fost promovat de către Matei Dima. La câteva zile distanță, moldoveanul vine cu autobuzul în București pentru a semna cu cei de la Global, care l-au ajutat în muzică. Acum, el se bucură de tot ceea ce a obținut, având numeroși fani, atât în țară, cât și peste hotare.

„După ce mi-a venit ideea numelui The Motans, pentru că voiam neapărat să fie ceva cu motani, mi-am făcut cont pe YouTube. Prima piesă, „Tu” am postat-o acolo acum 5 ani, în februarie am lansat-o. Ulterior, pe la sfârşitul lui august 2016, după ce am scos Versus, m-a remarcat Matei Dima (BRomania). Iar în septembrie, mi-a scris şi mi-a spus că vrea să colaborăm, să promoveze muzica mea. După ce am lansat încă o piesă, m-a chemat să discutăm şi cu cei de la Global. Peste 2 zile, am venit cu autobuzul la Bucureşti de la Chişinău. Şi m-am mutat definitv.”, a mai spus solistul.

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.