Andreea Antonescu nu a fost niciodată prietenă la cataramă cu George Burcea.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan sunt prietene de o viață întreagă. Artistele au activat ani la rând sub umbrela aceleiași trupe. Cele două au făcut senzație și au avut milioane de fani. Cariera, dar și experiențele comune le-au unit și mai tare, iar acum, sunt de nedespărțit.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu sunt unele dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală. Cele două activează în domeniu încă de pe vremea când alți colegi de-ai lor nici nu visau la asta. Artistele au trecut prin multe momente tensionate, însă, viața le-a adus mereu împreună.

Chiar dacă s-au mai certat sau au avut perioade în care nu și-au vorbit, un lucru a fost mereu singur. Atunci când una dintre ele a avut probleme, cealaltă a fost lângă ea pentru a-i oferi tot sprijinul. Andreea Antonescu a fost alături de colega sa în unul dintre cele mai grele episoade și anume, divorțul de George Burcea.

Conflictul dintre Andreea Antonescu și George Burcea a început acum 3 ani

Aceasta a înțeles foarte bine prin ce a trecut colega sa, mai ales că și ea are o situație similiară. Inutil să mai precizăm că a fost de partea Andreea Bălan, mai ales după ce George Burcea a postat un mesaj pe Facebook cu direcție către ei. Atunci, actorul făcea referire la episodul în care Andreea Antonescu a sunat la 112 să reclame că este agresată de iubitul ei.

De la ce au pornit tensiunile între Andreea Antonescu și George Burcea. „Niciodată nu-mi voi ține gura!”
Instagram

„Mi-am promis că nu mă mai bag în rahaturi…dar totuși…Când pretinzi că ești un ARTIST, un om onest, o voce bună de peste 20 de ani… nu pot să tac. Nu pot să tac în fața oamenilor… și mai mult de atât… în fața oamenilor care o joacă la TV că sunt sfinți, dar în viața reală…

Sunt așa cum îi vedeți aici… Accept să mă judece un om corect, cu coloană și cu demnitate. Niciodată nu-mi voi ține gura în fața acestui gen de om! Cu dragoste!”, scria George Burcea pe Facebook, în 2020.

Andreea nu a tolerat deloc comportamentul actorului și a reacționat imediat. Ba mai mult, a subliniat faptul că, indiferent de ce se va întâmpla în viața asta, ea va fi unul dintre cele mai mari sprijinuri din viața Andreei Bălan.

„Am știut de la început că va fi o situație sensibilă între noi pentru că eu voi fi mereu de partea Andreei. Relația mea cu George a fost bună până într-un anumit punct, când mergeam la Andreea, el era acolo și vorbeam”, a spus Andreea, potrivit playtech.ro.

Drept dovadă, cele două au plecat împreună pe „Drumul Aurului”, în „America Express” și demonstrează cu fiecare etapă care trece că sunt de neînvins. Ba mai mult, există multe voci care le văd deja în finală pe cele două.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.