Toți am avut în copilărie o pasiune pentru o anumită persoană specială, care ne-a făcut să simțim primii fluturași în stomac, iar vedetele nu fac excepție de la asta.

Cântăreața Selena Gomez a dezvăluit recent că prima ei dragoste din copilărie a fost Cole Sprouse, unul dintre colegii ei de la Disney. Vedeta a povestit că obișnuia să îi scrie numele pe ușile dulapului ei, alături de numele altui băiat, pe nume Juan.

Selena a postat pe Instagram un videoclip în care a arătat ușa acestui dulap, iar numele celor băieți erau încadrate în inimoare. Identitatea lui Juan a rămas secretă, vedeta neoferind mai multe detalii despre el.

Ea a declarat: „Aparent, inima mea era foarte nehotărâtă între Juan și Cole Sprouse când aveam 11 ani.”

Selena și Cole au avut ocazia să se întâlnească mai tarziu, pe platourile de filmare ale serialului Zack și Cody. Ea chiar a jucat rolul unei fete care a devenit iubita lui Cody, personajul interpretat de Cole. Relația celor doi a rămas însă pe platourile de filmare, iar acum este doar o amintire amuzantă din copilăria lor.

Au trecut mulți ani de la filmările de atunci, iar cele două vedete Disney și-au urmat carierele în direcții diferite. Cole face acum parte din distribuția serialului Riverdaleiar Selena s-a concentrat mai mult pe muzică. Nu este exclus ca cei doi să fie văzuți împreună pe micile ecrane, dar acest lucru rămâne de văzut.