Este un lucru deja cunoscut faptul că Prințul Harry și Meghan Markle simt pe deplin presiunea pe care o presupune viața roială și îndatoririle care vin o dată cu acestea, însă nimeni nu se aștepta ca și relațiile lor cu familia regală să fie afectate.

Din câte se pare, Ducele și Ducesa de Sussex sunt marginalizați de restul familiei, care păstrează foarte puțin legătura cu ei.

Totul a început cu divergențele dintre cei doi Prinți, Harry și William. Până în prezent, nici unul dintre ei nu a oferit mai multe detalii despre motivele care stau în spatele acestei neînțelegeri. Tot ce este clar este faptul că această distanțare dintre ei există și amândoi au recunoscut acest lucru.

Meghan și Harry au făcu niște declarații neobișnuite în ultimul timp. Cuplul regal a afirmat că se gândește serios la posibilitatea să se retragă din viața publică și să renunțe la titlurile lor roiale și la îndatoririle lor. De asemenea, ei au ales să petreacă Crăciunul departe de restul familiei, optând pentru o celebrare simplă alături de fiul lor și mama lui Megan.

Surse apropiate Palatului de la Buckingham au dezvăluit că și restul familiei a simțit aceste schimbări, iar ei preferă să se distanțeze de cuplu, fără să se intereseze de starea lor sau să îi implice în alte activități și evenimente.