Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva au făcut ceremonia de căsătorie în Bulgaria.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de mai bine de un deceniu. Când vine vorba despre viața lor personală, cei doi sunt extrem de discreți în ceea ce privește acest lucru. Mai mult, cei doi nu au vorbit nici despre ceremonia care a avut loc în Bulgaria. Iată care este motivul pentru care cei doi au ales să facă pasul cel mare în afara țării.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. se iubesc din ce în ce mai mult pe zi ce trece. Cei doi au împreună și un băiețel. Cuplul a făcut recent pasul cel mare, dar nu într-un loc normal și obișnuit, ci într-un loc de poveste! Aceștia au mărturisit că ceremonia de căsătorie a avut loc exact așa cum și-au dorit.

social media

Motivul pentru care Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva au făcut ceremonia de căsătorie în Bulgaria

Ceremonia de căsătorie este poate cel mai important moment din viața unui cuplu de îndrăgostiți. Așa a fost și în cazul lui Ștefan Bănică Jr. și a Laviniei Pîrva. Cei doi îndrăgostiți au făcut ceremonia de căsătorie în Bulgaria.

De asemenea, cei doi adus foarte multe emoții pentru membrii familiei, iar tatăl artistei a plâns de fericire.

„Da, discreţia ne reprezintă pe amândoi, întâmplător sau nu. Iar ceremonia noastră a avut loc într-un loc de poveste, exact unde ne-am dorit. A fost un eveniment aşa cum ne place nouă, iar cel mai important e că am fost înconjuraţi de cei mai apropiaţi prieteni. Am reuşit să le aducem lacrimi de bucurie pe chip celor din familie, mai cu seamă că tatălui meu i s-a îndeplinit visul de a mă conduce la altar, într-un cadru de poveste’’, a spus Lavinia Pîrva pentru VIVA.ro

Mai mult, Ștefan Bănică Jr. a fost extrem de încântat și fericit din cauza evenimentului. Cântărețul susține că evenimentul a fost exact pe placul lor și totul a ieșit ca la carte.

„A fost exact ceea ce ne-am propus, un eveniment în adevăratul sens al cuvântului, pentru noi, pentru cei dragi, într-un loc superb. Ce ne puteam dori mai mult?!’’, a mai spus artistul.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.