Cosmin Seleși a explicat de ce a renunțat, de fapt, la rolul de prezentator.

Cosmin Seleși și-a dat demisia de la postul de televiziune care l-a făcut celebru. După 9 ani în rolul de prezentator al unuia dintre cele mai iubite show-uri de divertisment, actorul a decis că este să renunțe, cel puțin pentru moment la televiziune.

Chiar imediat după ce și-a anunțat plecarea din trust au apărut bârfe cum că ar fi fost dat afară, se pare că lucrurile au stat total diferit.

Cosmin Seleși și-a mai dorit și în trecut să plece din televiziune

Simpaticul prezentator TV,  Cosmin Seleși a mărturisit că și-a mai dorit  să renunțe în trecut la rolul de moderator, exact la începutul pandemiei. La vremea aceea, producătorii emisiunii au reușit să-l convingă să rămână și să nu ia o decizie radicală.

„Nu totul se rezumă la bani. E a doua oară, eu am vrut să mai renunț o dată. Am zis gata acum, stop. Gata, nu mai vreau! Stop, până aici.

Sursa: Social Media

Mi-a fost teamă puțin, recunosc, poate nici d-aia nu am renunțat atunci, parcă chiar la începutul pandemiei, începuse pandemia, era debandadă peste tot. Producătorul de atunci și cu regizorul au venit și mi-au zis că nu am cum să plec.”, a povestit Cosmin Seleși, în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță.

Adevăratul motiv pentru care și-a dat Cosmin Seleși demisia

De ce și-a dat Cosmin Seleși demisia din televiziune?

Cosmin Seleși a simțit nevoia să facă o schimbare extrem radicală în carieră. Chiar dacă proiectul din care făcea parte i-a adus mare succes, actorul a mărturisit că nu mai simțea nicio provocare pe plan profesional.

„Un proiect foarte frumos, un proiect pe care l-am îndrăgit, îl iubesc în continuare, dar eu sunt un om activ, mie îmi plac provocările. Nu m-am plictisit…nu știu cum să zic. 9 ani a durat. Am fost primul prezentator. (…).

Sursa: Captură de ecran

A fost o experiență foarte frumoasă. Am învățat multe lucruri, am cunoscut oameni mișto, am avut o echipă fantastică. Dar la un moment dat eu cred că trebuie să te oprești în viață. Eu merg mai departe, nu vreau să mă opresc aici.

Eu, din punctul meu de vedere, zic că am făcut performanță, și cifrele au spus asta. Cred că mi-am făcut treaba acolo. Îmi doresc altceva și eu am spus stop pentru că nu mai există nicio provocare pentru mine.”, a mai adăugat Cosmin Seleși.

Share.

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.