Sorin Bontea, despre relația de prietenie cu Cătălin Scărlătescu.

Sorin Bontea a vorbit recent despre marea finală „Chefi fără limite”. Mai mult, el a vorbit și despre relația de prietenie dintre el și Cătălin Scărlătescu. Sorin îl înțeapă destul de des pe Cătălin, de dragul audienței.

Sorin Bontea a ținut să explice motivul pentru care îl înțeapă foarte des pe chef Cătălin Scărlătescu în cadrul emisiunii „Chefi fără limite”. El a mărturisit că este mai mereu pus pe glume. Se pare că chef Scărlătescu ține mult mai bine la glume. Cât despre colegul lor Florin Dumitrescu, el este mult mai ursuz și se supără mai repede.

social media

Sorin Bontea nu se oprește din a-l „înțepa” pe chef Cătălin Scărlătescu

Sorin Bontea a vorbit și despre finala de la „Chefi fără limite”, despre care a spus că va fi una foarte aprigă. El a mai vorbit și despre experiența trăită pe insulele din Grecia dar și despre tatonările cu colegul său, Cătălin Scărlătescu.

„Este o finală foarte interesantă. Concurenții care au ajuns în finală merită pe deplin. Va fi o finală jurizată de un chef important.  Vor fi în juriu doi chefi de la Chefi la cuțite Grecia. Este o finală foarte aprigă”, a spus Sorin Bontea.

Chef Sorin Bontea a explicat și motivul pentru care îl tot șicanează pe Cătălin Scărlătescu. Sorin a spus că chef Scărlătescu ține la glume, iar acesta este motivul pentru care îl tot înțeapă. Spre deosebire de colegul lor Florin Dumitrescu, care nu prea bagă în seamă anumite ironii.

„Știi cum este, când te iei și înțepi pe cineva și nu reacționează, vezi că nu ține vrăjeala și te lași. Florin nu reacționează foarte bine. Dar pe Cătălin, mai ales dacă îl enervezi, reacționează foarte bine”, a mai spus chef Bontea.

Bontea a mai vorbit și despre dificultățile pe care le-a întâmpinat de-a lungul filmărilor. Cel mai greu, chiar și pentru el, fiind cunoscut ca un om cu o experiență vastă în arta gastronomiei, a fost introducerea fructului de cactus în rețete.

„Greu a fost cam peste tot. Unde am avut cele mai mari probleme a fost fructul de cactus. Nu ne-a spus nimeni să le spălăm calumea. Aveam milioane de ace pe mâini”, a declarat Bontea.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.