Acum ceva vreme, Viviana Sposub și Ionuț Rusu erau împreună. Nu a fost o relație de lungă durată, iar până acum ea nu a dat detalii clare despre motivul separării dintre ei, fiind foarte rezervată în ceea ce privește viața sa privată. Odată intrată în competiția Bravo, ai stil s-a întâlnit cu fosta ei bună prietenă, Ruxi, care nu a fost deloc încântată de prezența sa.

Viviana Sposub a dat cărțile pe față

Din cauza faptului că și-a luat foarte mult hate în mediul online, Viviana a simțit nevoia să clarifice întrega situație, în cadrul ediției de seara trecută., spunând că nu ar avea nimic de împărțit cu Ruxi.

„Nu am absolut nimic de ascuns. Am avut o relatie cu un baiat care se intampla sa fie unul dintre prietenii buni ai lui Rux. A fost o relatie in care m-am imprietenit cu Ruxi, avem foarte multe amintiri, povesti, vacante impreuna, tot felul de momente frumoase sau mai putin frumoase. Relatia a luat sfarsit si amicitia dintre mine si Ruxi a luat sfarsit. Nu am nicio problema cu Ruxi, sper ca nici ea. Daca exista o alta problema, mi-as dori din tot sufletul sa o discutam acum si apoi sa incheiem de tot subiectul sa nu mai fie cazul sa aruncam sageti aiurea”,a declarat Viviana Sposub.

Rămâne de văzut ce se va mai întâmpla între cele două, având în vedere că sunt la cuțite de ani buni, iar acum se află una în fața celeilalte aproape zilnic. Iubita lui George Burcea a invitat-o pep Ruxi să poarte o discuție, ca mai apoi să închidă definitv subiect, motiv pentru care Raluca Bădulescu a simțit și ea nevoia să intervină.

„A trebuit sa fiu exclusa ca nu mai era loc de mine. Asa stiu. Povestea lor a continuat si cand eu eram exclusa demult”, a fost reacția lui Ruxi.