Jason Momoa și Lisa Bonet s-au despărțit după patru ani de mariaj! La câteva săptămâni de la anunțul divorțului, s-a aflat și motivul pentru care cei doi actori nu mai sunt împreună. Conform publicației corriere.it, unul dintre motivele care au dus la despărțire l-a reprezentat vaccinul anti-COVID. 

Motivul pentru care Jason Momoa și Lisa Bonet nu mai formează un cuplu

Jason Momoa a fost cel care a anunțat, pe rețelele de socializare, că el și soția lui s-au separat. Vestea a picat ca o bombă pentru fanii lor, mai ales că cei doi erau împreună de mai bine de 16 ani.

Pe Instagram, actorul mărturisea că a făcut tot posibilul să-și salveze mariajul cu Lisa Bonet. Pe de altă parte, apropiații lor susțin că Jason Momoa s-a vaccinat împotriva coronavirusului, deși Lisa Bonet are alte opinii. Potrivit presei internaționale, actrița crede că vaccinul anti-Covid conține substanțe care pot provoca diverse boli pe viitor. Drept urmare, ea a refuzat să se vaccineze.

foto: Instagram

Recent, pe contul de Instagram al starului din Game Of Thrones, cei doi au dat o declarație comună în care anunțau că divorțează.

„Toți am simțit schimbările acestor vremuri. Se produce o revoluție și familia noastră nu face excepție de la asta. Așa că împărtășim vestea că o vom lua pe căi diferite în căsnicie. Spunem asta nu pentru că am crede că este o știre care să conteze, ci pentru a ne continua viețile cu demnitate și onestitate.

Dragostea dintre noi continuă, evoluând în moduri în care dorește să fie cunoscută și trăită. Ne eliberăm unul pe altul pentru a fi ceea ce învățăm să devenim… Fie ca dragostea să prevaleze. J & L”, este mesajul celor doi actori.

Vor divorța pe cale amiabilă

Divorțul celor doi actori de la Hollywood va fi unul amiabil, aceștia nedorindu-și ca despărțirea lor să se transforme într-un scandal mediatic.

„S-au separat fiindcă aveau priorități diferite. Nu va fi un divorț cu scandal și nu vor vorbi urât unul despre celălalt. Amândoi sunt persoane spirituale”, mai anunță publicația People.

Jason Momoa și Lisa Bonet s-au cunoscut în 2005, pe vremea când niciunul dintre ei nu era atât de celebru ca acum. Actorii au împreună doi copii. Cu toate că s-au despărțit, cei doi vor continua să aibă o relație bună de dragul lor.