Mihai Morar sau matinalul de la Radio Zu, așa cum îl cunoaște toată lumea, a șters cu buretele certurile izbucnite în urmă cu câțiva ani între el și Șerban Huidu. „Bătălia” dintre cei doi a început de la dorința fiecăruia de a obține, la acel moment, cel mai bun post de radio din țară. În prezent, Mihai Morar recunoaște că toată situația ivită la acel moment i-a adus, de fapt, tot binele de acum.

„…tot respectul meu pentru Șerban Huidu. Respect pentru tot ce a făcut în radio și cu *Cronica Cârcotașilor*. În momentul în care noi (Morar și Buzdugan) am devenit o amenințare pentru ei…”, a mărturisit Mihai Morar la un post de televiziune.

De ce s-au certat, de fapt, Șerban Huidu și Mihai Morar. Motivul pentru care nu și-au mai vorbit: „Au început înțepăturile”
Fanatik.ro

Mihai Morar regretă la acest moment divergențele pe care le-a avut cu Șerban Huidu?

„…el iubea atât de radio-ul și trăia atât de mult pentru ceea ce făcea, încât orgoliul lui era nelimitat. Când a văzut o amenințare în Buzdugan și Morar, au început înțepăturile, cum că noi copiam glumele. Eu nu spun că noi nu am greșit. Discursul lui devenise foarte vehement și cu cât eram mai puternici pe piață, cu atât era mai rău. Am suferit foarte mult. Îmi pare rău că am intrat în jocul ăla. Aveam emisiuni în care colegii îi ascultau pe *cârcotași și îmi spuneau: iar a zis ăla de tine*. Nu înțelegeam ce are cu mine, în condițiile în care eu mă văzusem cu el și îmi zicea că sunt cel mai bun om din radio și că își dorea foarte mult să mă aibă în echipă”, a declarat Mihai Morar la un post de televiziune.

Au fost cândva prieteni, în adevăratul sens al cuvântului?

Mihai Morar a mărturisit că, într-adevăr, au fost prieteni pentru o perioadă de timp. Lucrurile s-au schimbat din momentul în care a început o competiție aprigă între ce doi de a obține cel mai bun post de radio. Astfel, colaborarea dintre cei doi s-a distrus complet. Mai mult, aceștia și-au adresat cuvinte acide, în repetate rânduri.

Deși au trecut prin certuri scandaloase, Mihai Morar recunoaște că Șerban Huidu este un om drept, cu coloană vertebrală. Tocmai din acest motiv, Mihai Morar are un respect imens pentru munca producătorului faimoasei emisiuni „Cronica cârcotașilor”.