Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană au fost cele mai bune prietene în trecut. După ani buni de prietenie, s-a produs o ruptură între cele două și nimeni nu a înțeles exact care a fost motivul pentru care s-au certat atât de tare, încât nici măcar să nu își mai vorbească.

Andreea Tonciu a răbufnit

Blondina este cea mai recentă invitată a emisiunii Detectorul de minciuni, iar în cadrul acesteia aduce vorba și despre soția lui Daniel Niculescu, pe care a considerat-o prietena sa timp de ani de zile. A fost foarte clar pentru toată lumea că nu mai există cale de împăcare între ele, mai ales după ce Sânzi a spus clar că i-a dat block de mai multe ori, iar acum nici măcar nu o mare are în lista de prieteni.

De ce s-au certat, de fapt, Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană! Soția lui Daniel Niculescu a lămurit pe toată lumea

Andreea Tonciu nu are nimic de împărțit cu ea, nu s-au certat și nici nu au fost implicate într-un scandal vreodată. Bruneta nu regretă faptul că a avut încredere în ea și a considerat-o prietena sa. A fost alegerea ei și nu regretă niciuna dintre alegerile pe care le-a făcut.

„Să spună Sânziana care este motivul, dacă tot vorbește despre mine. Eu nu am nicio relație cu ea acum. Ea însă și-a permis să-mi scrie când eram în vacanță, să mă invite la tăierea moțului fetiței sale. Judecați voi care este adevărul. Nu am avut absolut nimic cu ea. Nu ne-am certat sau să fi avut vreun scandal. Cât despre relația de prietenie, nu pot să zic că o regret. Nu pot să zic nici că nu îmi pare rău.E alegerea mea. Eu sunt cu viața mea, ea e cu viața ei. Fiecare a ales în felul ei în timp”, a declarat Andreea Tonciu.