Divorțul dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică a captat atenția publicului.

Multe zvonuri și speculații au circulat, dar puțini știau adevărul din spatele acestui divorț tumultuos. Recent, într-un podcast realizat de Mihai Morar, Andreea Marin a ales să dezvăluie detalii despre perioada dificilă pe care a traversat-o în timpul căsătoriei sale cu Ștefan Bănică și cum aceasta a contribuit la declanșarea depresiei sale.

Andreea Marin a mărturisit că, pe durata căsătoriei sale cu Ștefan Bănică, ea se simțea extrem de nefericită și că această stare emoțională a dus-o în cele din urmă la o boală serioasă: depresia. Chiar dacă, din exterior, părea că are o viață perfectă, Andreea trăia într-un perpetuu zbucium interior. Singura ei bucurie autentică era legată de copilul lor, momentele în care îl ținea în brațe.

În timpul unui interviu cu un psiholog de la televizor, Andreea a început să recunoască semnele depresiei și a realizat că ar trebui să caute ajutor specializat. Cu toate acestea, demersurile sale pentru a-și îmbunătăți sănătatea mentală și-a luat mult timp, iar divorțul de Ștefan Bănică a fost rezultatul unor măsuri întârziate.

„Eram nefericită! Eram bolnavă, pentru că depresia este o boală, să o recunoaştem. Aveam insomnii, mă trezeam plângând fără motiv. Din afară, aveam viaţa perfectă. Dar în mine era un zbucium continuu. Singurul moment fericit era atunci când îmi ţineam copilul în braţe! Nu voiam să realizez că am o problemă, nu! Eu eram o femeie puternică. Cazul Mădălinei Manole mi-a dat de gândit. După tragedie, ascultam la TV un interviu cu un psiholog care vorbea despre semnele depresiei şi mi-ai dat seama că sunt multe comune. Aşa că am decis să con sult un specialist să verific.

Sufleteşte nu eram bine! Am luat măsuri târziu, după cum ştiţi cu toţii (n.r. se referă la divorţul de Ştefan Bănica Jr.). Nu eram bine în viaţa personală. Dacă aş putea să schimb ceva la trecut, aş fi mai atentă la alegerile pe care le fac! La oamenii din jur.”, a mărturisit vedeta.

De ce s-ar fi despărțit Andreea Marin și Ștefan Bănică. Un apropiat al acestora a spus adevărul: Dacă ea îi răspunde la jigniri, pac!, o lovea!
social media

Ștefan Bănică ar fi fost agresiv cu Andreea Marin

Un apropiat al cuplului, Sabin Ivanof, a vorbit despre agresiunea psihică și fizică la care ar fi fost supusă Andreea Marin în relația cu Ștefan Bănică. Potrivit acestuia, aceasta era jignită și umilită constant în fața prietenilor, iar dacă Andreea îi răspundea provocărilor, el devenea violent fizic.

Acest aspect a fost ținut secret în cercurile lor sociale și nu a fost dezvăluit până acum. Dezvăluirile recente ale lui Sabin Ivanof, un apropiat al cuplului, confirmă aceste acțiuni violente ale lui Ștefan. Mai mult decât atât, acesta a dezvăluit că în timpul mariajului lor el o obliga să semneze convenții notariale care o forțau la tăcere, altfel risca să fie afectată financiar. Aceasta i-a făcut viața și mai dificilă și i-a întârziat procesul de vindecare și eliberare din această relație toxică.

„De câte ori aveau probleme şi ea voia să divorţeze sau voia să spună la presă, el o punea să semneze tot felul de convenţii notariale, conform cărora va plăti despăgubiri dacă vorbeşte. Nu putea să spună nimic, altfel îi punea creditul în cârcă. Deci ea, patru ani, până a ieşit în 2012 din acest credit, nu a putut să spună nimic.”, a mărturisit afaceristul pentru Click! în urmă cu câțiva ani.

Cu toate dificultățile întâmpinate, Andreea Marin a reușit să scape de această relație abuzivă și să-și refacă viața. În prezent, ea are o relație stabilă și sănătoasă cu Adrian Brâncoveanu. Ștefan Bănică, pe de altă parte, s-a recăsătorit cu cântăreața Lavinia Pârva și împreună au un copil.