Cel mai greu lucru pentru o persoană publică este faptul că toți ochii sunt ațintiți spre tine, indiferent ce ai purta sau unde ai fii.

Toată lumea te analizează până la cea mai mică trăsătură, iar acest lucru poate avea un impact negativ supra vedetelor, care sunt cel mai adesea criticate foarte dur de fani și critici pentru aparițiile lor.

Este și cazul Selenei Gomez, care pare că are niște probleme cu greutatea în ultima vreme. Fanii au observat că vedeta a pus câteva kilograme în plus și nu și-au ascuns deloc criticile despre acest aspect.

Recent, Selena a participat la American Music Awards, unde și-a făcut apariția într-o rochie care îi dezvăluia perfect kilogramele în plus. Piesa vestimentară era foarte mulată, iar corpul artistei era expus și părea pur și simplu ștrangulat de ea. Nici culoarea nu a fost una care să o favorizeze pe Selena și să îi ascundă imprefecțiunile, deoarece verdele fosforescent al rochiei atrăgea atenția fix asupra zonelor unde artista are probleme.

Vedeta nu a oferit încă o explicație pentru ceea ce s-a întâmplat, însă ea a recunoscut în trecut că are probleme de nutriție și că încearcă din răsputeri să le corecteze și să aibă corpul la care visează. Fie ca a fost greșeala Selenei sau a stilistului acesteia, apariția ei nu a fost una foarte apreciată de fani.