Laura Giurcanu părea că are o relație perfectă, dar lucrurile nu stăteau deloc așa. Fanii vedetei știau deja că ea și cel care îi era alături de o lungă perioadă de timp au luat-o pe drumuri diferite, dar nimeni nu a a avut habar de ce. Ei bine, recent frumoasa influenceriță a dat detalii despre separarea lor și le-a spus tuturor ce greșeală imensă a făcut fostul ei logodnic.

Laura Giurcanu, declarații cu ochii în lacrimi

Blondina a recunoscut că se afla într-o relație toxică, lucrurile nu mergeau prea bine. Din cauza faptului că nu au știut să mamagerieze toate diferențele dintre ei, el a simțit nevoia să o înșele. Nu regretă faptul că au fost împreună, ci mai degrabă faptul că s-a terminat în felul acesta.

„Relația mea cu fostul meu prieten avea dificultățile ei și multe goluri, pe care noi n-am știut să le umplem și să manageriem diferențele dintre noi. Dar aceasta relație care ajunsese să fie toxică și aparent greu de gestionat…de acolo s-a ajuns la înșelat și a fost cel mai urât tip de înșelat, a fost în public și ăsta e singurul motiv pentru care aș adresa asta vreodată. Oameni au și văzut treaba asta, așa am și aflat. Am văzut o poză explicită, o poză care mi-a frânt inima, care circulă liberă pe internet și va rămâne. Voiam eu sa vorbesc despre asta înainte de a devenit un subiect de bârfă. Nu spun că am fost perfectă sau că relația noastră a fost perfectă, dar cum aleg unii oameni să încheie niște lucruri e o oglindă directă către sufletul lor.”,a declarat Laura Giurcanu, pe Story.

Vedeta a trăit și clipe frumoase în compania fostului ei logodnic, dar i s-a părut foarte urât felul în care a fost înșelată. Totul s-a întâmplat pe față, iar imaginea în compania unei altei femei circulă acum pe internet, iar pe Laura Giurcanu o deranjează și faptul că este subiect de bârfă.

”Sunt super recunoscătoare pentru multe chestii pe care le-am trăit în relația asta, inclusiv despre cele rele. Felul în care s-a terminat a fost pentru mine neașteptat, greu, sfâșietor, inimaginabil de dureros și mi-a frânt inima. E foarte ok să vorbesc despre asta. Am făcut multe greșeli, m-am comportat super nepotrivit în multe momente și am înțeles foarte multe lucruri despre mine și voi înțelege multe. Dar cum s-a încheiat totul nu are nicio legătură cu mine. Indiferent că un bărbat e exasperat și nu-și mai suportă iubita… te desparți, îți iei la revedere și faci ce vrei după. Când zic că te desparți, te desparți ca și celălalt să știe că te-ai despărțit. Eu eram în orașul în care s-a întâmplat chestia asta. Eu venisem să suțin ce se întampla acolo pentru el. Eram în camera de hotel în momentul în care chestia aia se întâmpla la 10 metri de mine. Asta a făcut cu totul mult mai dureros. La ce s-a ajuns e o mizerie din care nu meritam să fac parte și iata-mă fix în mijlocul ei”,a mai zis influencerița.