Toată lumea mondenă știe că Ilinca Vandici de Ciprian Marica au format, timp de mai bine de doi ani, unul dintre cele mai urmărite cupluri de la noi. Despărțirea lor a fost un șoc și nimeni nu a știut exact ce a dus la ruptura dintre ei. Ei bine, frumoasa prezentatoare de la Kanal D a spus lumii întregi cum s-a ajuns la asta.

Ilinca Vandici, adevărul despre relația cu Ciprian Marica

Moderatoarea emisiunii Bravo, ai stil și-a pus sufletul pe tavă în fața admiratorilor și a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Ciprian Marica și care s-a sfârșit în anuș 2011. Ilinca Vandici își dorea mult prea multe lucruri de la el, lucruri pe care acesta nu i le-a putut oferi niciodată. Vedeta voia ca el să iasă în lume și să o prezinte pe ea ca fiind iubita sa.

Ea este de părere că relația lor a fost una foarte frumoasă, doar că în anumite puncte lucrurile nu se mai combinau, din cauz faptului că el vedea lucrurile diferit. Ilinca Vandici voia să se mărite și voia copii, iar el nu. Toate aceste lucruri au dus încet, încet la ruptura dintre ei.

 

În relația de doi ani pe care am avut-o cu Marica, eu îmi doream să fie al eu, să mă vadă, să mă accepte și să mă arate lumii. Dar el nu mă arăta lumii! Am avut cu Ciprian o relație super frumoasă, doar că erau anumite puncte în care lucrurile nu se mai combinau. El vedea lucrurile altfel. El nu era pe direcția mea. Eu voiam copii, să mă căsătoresc! El nu voia! Și nici nu era cazul, pentru că, practic, eram niște copii”, a mărturisit prezentatoarea de la Bravo, ai stil.