Cristina Ich este una dintre cele mai puternice voci de pe Instagramul de la noi. Fiind singura platformă unde este prezentă, Cristina a reușit să adune o comunitate impresionantă de fani. Vedeta nu se rezuma la a face doar campanii în online, ci le vorbește urmăritorilor despre subiecte de interes general.

Cristina Ich nu a fost niciodată adepta scandalurilor. Șatena a încercat, pe cât de mult a putut, să își tină departe de ochii curioșilor viața privată. Vedeta a considerat că este cel mai bine pentru ea, dar și pentru familia ei, să stea cât mai departe de această lume mondenă.

În ultima perioadă, în jurul lui Ich au gravitat fel și fel de informații cu privire la despărțirea ei de Alex Pițurcă. Influencera nu a vrut să vorbească despre asta, dar, pentru prietenul ei, Radu Țibulcă, a făcut o excepție.

Cristina Ich a atins pragul maturității în relație

Pentru prima dată, Cristina Ich a intrat în detalii despre acest subiect în podcastul „Vin de-o poveste”. Vedeta a vorbit cu maxim de maturitate despre ruptura dintre ea și tatăl copilului. Ich a recunoscut că nu se pune problema de înșelat, ci, pur și simplu, relația a ajuns în punctul în care nu se mai putea face nimic.

„Nu era vreo ușa de biserică, dar eu știam clar ce mi-am luat. Eu nu sunt atât de afectată. Eu știam ce mi-am luat. El era cât de cât cunoscut și îți dai seama că am stat să scot fiecare articol în parte. 

Pentru bărbații de genul ăsta oricum va exista o femeie care să îi potolească, până la urmă. Nu poți să-l potolești 100%, mai ales că eu sunt o femeie care îți dau foarte multă libertate, dorindu-mi extrordinar de mult libertate și eu”, a declarat Cristina Ich.

De ce s-a despărțit, de fapt, Cristina Ich de Alex Pițurcă. Vedeta a evitat acest subiect până acum
Instagram

Vedeta recunoaște că este cea mai bună decizie pe care o putea lua pentru ea, dar și pentru viitorul lui Noah. Șatena a fost asumată până la capăt și a vorbit și despre minusurile ei. Cristina acceptă faptul că este o persoană dificilă și că nu este deloc ușor să stea cineva lângă ea.

„Alex e un bărbat căruia îi place viața, distracțiile. L-am lăsat să facă exact ceea ce a vrut. Și în momentul ală sunt anumite lipsuri. Ajungi, la un moment dat, să simți că nu-i ok. Le faci la 20, la 35, dar la 40 te mai potolești”, a spus Cristina Ich în podcastul lui Radu Țibulcă.