Cosmin Stanciu s-a îndrăgostit de Laura, cu doar trei luni înainte de plecarea sa în Republica Dominicană. Deși nu aveau prea mult timp de relație, el a simțit mereu că ea este femeia lângă care vrea să rămână pentru totdeauna. În cadrul competiției, i-a fost extrem de dor de ea și se gândea în fiecare zi la ea, dar se pare că acasă nu se întâmpla același lucru.

Cosmin Stanciu, moment de sinceritate în fața fanilor

Despărțirea lor nu a fost un cu scântei, dar după cum a recunoscut chiar el, dragoste cu forța nu se poate. Se pare că fosta lui partneră de viață nu s-a bucurat atât de tare de revenirea lui în țară și, cel mai probabil, așa a simțit. Fostul faimos este de părere că nu îl mai putea vedea ca pe un iubit, chiar dacă ține foarte mult la el și îi place mult de el ca bărbat.

Cosmin Stanciu nu regretă nimic, pentru că nu poate obliga pe nimeni să îi fie alături, dacă persoana respectivă nu își dorește lucrul acesta. El își vede în continuare de viața lui, chiar dacă este un bărbat singur din nou.

 

„Nu se poate dragoste cu forța. Nu s-a întâmplat mare lucru, totul a fost ok, dar la un moment dat probabil Laura nu a mai fost atât de entuziasmată pe cât se aștepta ea să fie după venirea mea din emisiune. Probabil așa a simțit. Probabil nu mă mai putea vedea ca pe un iubit sau ca pe o persoană lângă care să rămână ca și relație, ca și cuplu. Din punctul meu de vedere, ăsta e singurul răspuns. Ea ține la mine, îi plac foarte mult calitățile mele ca bărbat, dar nu cred că e suficient, cred că mai trebuie să fie și altceva acolo. Nu am fost foarte mult timp împreună, eram împreună de vreo 3 luni înainte să plec, mie nu-mi trebuia foarte mult timp să-mi dau seama că Laura este persoana lângă care eu vreau să stau, pentru că am o vârstă deja. Cel mai mult mă gândeam la ea, cel mai dor îmi era de ea.”, a declarat recent fostul concurent de la Survivor.