Cătălin Bordea are planuri mari la final de an! Comediantul a luat decizia să renunțe la emisiunea moderată de Dan Capatos, la Antena Stars.

Decizia luată de acesta ar avea legătură cu un post rival, PRO TV. Surse din preajma actorului au mărturisit că acesta dorește să se implice în alte proiecte, motiv pentru care nu va mai continua colaborarea cu Antena Stars.

De ce pleacă Cătălin Bordea de la XNS!

După 9 ani petrecuți în trustul Intact, Cătălin Bordea a declarat că nu mai acceptă prelungirea de contract începând cu anul 2022. Mai mult de atât, actorul în vârstă de 36 de ani s-ar fi înțeles deja cu șefii din Pache Protopopescu să fie unul dintre concurenții noului sezon Survivor România, notează Cancan.ro.

foto: Facebook

Ce salariu avea Cătălin Bordea la XNS

Un alt motiv al plecării lui Cătălin Bordea de la XNS l-ar fi constituit salariul. Actorul de stand-up comedy a venit la Antena 1 în anul 2012, atunci când a primit rolul de co-prezentator al emisiunii “Un show păcătos”.

Conform celor de la Playtech.ro, Cătălin Bordea încasa lunar aproximativ 1000 de euro, pentru prestația sa de la XNS. O sumă mică, având în vedere experiența carismaticului actor de stand-up comedy. Acest lucru l-ar fi determinat să-și dea demisia și să se focuseze pe alte proiecte televizate.

“Nu negăm că au existat discuții în acest sens (n.r. salariul lui Bordea), dar suntem departe de a lua o decizie finală.”, a declarat Călin Crețu, managerul actorului Cătălin Bordea, pentru Cancan.ro. 

Cătălin Bordea a fost abandonat de părinții naturali

Cătălin Bordea are o poveste de viață emoționantă și a trecut, în copilărie, printr-o adevărată dramă. Co-prezentatorul emisiunii “Xtra Night Show” a fost abandonat de ambii părinți când avea numai 2 ani. Tatăl său natural a vrut să scape de el, așa că l-a abandonat într-un autobuz.

„Doru Dumitru Dorel (tatăl meu natural), Galău, Stelică, Viorel, Andrei, Andrei. Ăștia au fost tații mei, am șapte deocamdată! E posibil să apară și al 8-lea. De toți s-a despărțit din nepotrivire de carcter. Unul a plecat și m-a lăsat în autobuz, Galău a orbit, alți doi au fost arestați, unul în Italia, Stelică, el a fost și eliberat. La ultima nuntă nu am fost, mama are colecție de acte de la toate căsătoriile, le păstrează pe toate! M-a făcut la 16 ani și bunica a făcut-o pe mama tot la 16 ani. Mai nou, m-am trezit că am și o soră”, povestea Cătălin Bordea, la „Xtra Night Show” (Antena Stars).

Mama mea avea 16 ani. Tata nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când tata a fugit de-acasă. Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele paterne. N-a fost aşa. El m-a urcat în autobuz, repet, aveam doi ani, şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam?”, a mai adăugat actorul.