Ruby este într-o relație de mai bine de șapte ani cu Robert, bărbatul de care s-a îndrăgostit și alături de care locuiește. Deși după un timp atât de lung împreună, oamenii se așteaptă ca ei să aibă planuri serioase de viitor, nu este și cazul vedetelor. Se pare că niciunul dintre aceștia nu vrea să ajungă în fața altarului și nici să aibă un copil. Îndrăgostiții se simt bine așa cum sunt și, cel mai probabil, este mult mai important să se iubească și să înțeleagă, pentru că astfel lucrurile vin de la sine.

Ruby a pus punctul pe i

De mai multe ori, Ruby și Robert au reușit să demonstreze că formează un cuplu puternic și deși el nu apare prea des în fața camerelor de filmat, fanii l-au putut analiza odată cu participarea sa la competiția Asia Express. Ei le-au arătat tuturor la vremea aceea faptul că nimeni și nimic nu poate sta în calea lor, în momentul în care își propun ceva anume.

Vedeta este extrem de sinceră cu fanii ei și nici de această dată nu le-a ascuns adevărul, când a fost nevoită să discute despre planurile sale de viitor, dar și despre cele ale partenerului său de viață alături de care este de șapte ani. Frumoasa artistă a menționat că ei sunt bine așa cum sunt și nu simt nicio presiune din partea nimănui, când vine vorba despre căsătorie, doar că ei încă se simt ca fiind doi copii și vor să se mai bucure de aceste lucruri.

De ce nu vrea Ruby să se mărite cu Robert! Declarațiile artistei: ”Nu avem planuri de nuntă, nu avem planuri de...”

“Nu simt vreo presiune din partea nimănui când vine vorba despre căsătoria cu iubitul meu. Suntem împreună de atâția ani și suntem foarte bine așa cum suntem. Sufletește suntem amândoi ca doi copii, așa ne simțim. Nimeni din familie mea nu se întreabă când ne căsătorim: nici mama, nici mamaia, nici Robert.”, a declarat Ruby.

 

”Nu avem planuri de nuntă, nu avem planuri de copii acum pentru că atât eu cât și el suntem focusați pe carieră și cam atât, în momentul de față. Mi-am făcut o traiectorie în viață și momentan cariera primează”, a mai declarat artista.