Ruby și iubitul ei, Robert, sunt împreună de mai bine de cinci ani de zile. Cei doi se înțeleg de minune, se comportă ca și cum ar fi o familie, dar nu și-au propus să se căsătorească, în viitorul apropiat. În ultima vreme, tot mai multe persoane publice au făcut nunta sau au rămas însărcinată, dar frumoasa artistă nu are astfel de planuri și a mărturisit și de ce.

Ruby, mai sinceră ca oricând

Bruneta este împlinită din toate punctele de vedere și este, de asemenea, foarte fericită alături de bărbatul de lângă ea. În ciuda faptului că au o relație de lungă durată, cântăreața nu vrea să devină soția lui Robert cu acte în regulă, deoarece crede că este încă un copil.

Mai mult de atât, artista este o persoană foarte ocupată și dedicată carierei sale și dacă ar face acest pas important în viața sa, este de părere că s-ar maturiza foarte, foarte mult și nu este deloc pregătită pentru o asemenea schimbare. Rubinei i se pare mult prea devreme și și-a propus să mai copilărească o vreme, nu să se maturizeze dintr-o dată.

Așadar, cei care sperau să o vadă pe îndrăgita vedetă îmbrăcând rochia de mireasă mai au de așteptat, pentru că nu se va întâmpla prea curând, cel puțin asta a declarat ea. Nu a venit vremea pentru nuntă și nimeni nu îi poate schimba decizia.

„Eu sunt încă copil și sunt foarte ocupata. Sunt foarte dedicata carierei și cred ca m-ar maturiza foarte mult. As deveni dintr-o data „doamnă” și mi se pare prea devreme pentru acest lucru. Pe mine căsătoria m-ar maturiza dintr-o dată”, a declarat Ruby.