Feli este recunoscută pentru bunătatea și pentru sensibilitatea din piesele ei. Chiar dacă anii au trecut și trend-urile s-au schimbat, artista a rămas constantă. Fanii ei au mereu alături de ea și au susținut-o necondiționat. Recent, vedeta a deschis subiectul legat de adopția unui copil, iar asta a stârnit multe controverse.

Feli îmbină cu succes viața de artist cu viața de mamă. Vedeta este topită după fiica ei, Nora Luna. Cele două au o conexiune puternică, iar Feli simte că se încarcă cu energie pozitivă de la cea mică. Artista a recunoscut că a fost întrebată de foarte multe ori când are de gând să devină mamă pentru a doua oară.

De ce nu vrea Feli să adopte un copil. Artista a povestit care este frica ei legată de acest subiect
Instagram

Feli se vede mămică pentru a doua oară

Feli a fost mereu o persoană asumată, așa că nici de data asta nu s-a ferit să dea răspunsul. Invitată în podcastul lui Horia Brenciu, artista a vorbit deschis despre acest subiect. Felicia își dorește foarte mult o surioară sau un frățior pentru Nora Luna. Totuși, vedeta simte că nu este momentul oportun să rămână însărcinată din nou. Feli și iubitul ei au luat în considerare varianta adopție, dar se pare că nici pentru asta nu sunt complet pregătiți.

„Eu acum, în momentul ăsta, și îmi asum lucrul ăsta, nu mai simt să mai vină așa, prin corp, încă un frate sau o soră pentru Nora. Dar îmi doresc să adopt. Încă nu simt că-i momentul, că nu știu cum se face treaba asta și dacă suntem pregătiți. Dar asta vreau să fac. E foarte delicată treaba asta cu adopția.”, a povestit Feli.

Ne dorim, dar ne e frică încă. Pentru că am văzut cazuri în care s-au făcut diferențe între copilul născut și copilul adoptat, indiferent de vârstă. Cu toții vrem o bilă albă acolo sus, la Dumnezeu. Omul, la bază, în instinctul lui de supraviețuire, vrea să facă el ceva ca să-i fie bine mai încolo. Eu îmi doresc din toată inima să fac pasul ăsta și Cătălin la fel, dar mie mi-e să nu facem diferență între copii.”, a declarat Feli, în cadrul podcastului lui Horia Brenciu.