Postul de televiziune PRO TV a anunțat zilele trecute că colaborarea cu designerul Dana Budeanu a luat sfârșit. Vedeta era prezentatoarea unei rubrici vestimentare din cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, însă se pare că locul ei va fi ocupat în scurt timp de altcineva.

Care a fost motivul pentru care PRO TV nu și-a mai dorit-o pe Dana Budeanu ca prezentatoare?

Totul se datorează unor afirmații pe care designerul le-a făcut la adresa asociației „Dăruiește viața”. Opiniile ei i-au adus critica dură a opiniei publice, iar acum Dana și-a pierdut și rubrica din emisiune.

Dana Budeanu a făcut o postare prin care a criticat și insultat eforturile asociației, în special ale fondatoarelor Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu. Prin activitatea lor, ele au demarat acțiuni de strângerede fonduri pentru finanțarea primului spital de Oncologie din România.

PRO TV și-a motivat alegerea, declarând că tipul de conținut pe care ei urmăresc să îl difuzeze ar trebui să încurajeze oamenii să facă fapte bune. Ei încurajează acest lucru prin divertisment și informație și doresc să promoveze valori precum onestitatea, responsabilitatea și pozitivitate. De asemenea, ei își doresc ca toate aceste valori să se reflecte și în acțiunile partenerilor, tocmai de aceea Dana Budeanu nu mai este considerată ca fiind potrivită pentru a face parte din echipa PRO TV.

Nu este cunoscut încă cine va prelua rubrica Danei, însă este clar faptul că nu există cale de întoarcere asupra acestei decizii.