Raluca Bădulescu a explicat care este motivul pentru care nu șterge comentariile de pe rețelele de socializare în care este criticată.

În ultima perioadă, Raluca Bădulescu, jurata emisiunii „Bravo, ai stil!” a fost criticată pentru că a slăbit foarte mult. Internauții au jignit-o și au făcut comparații care mai de care. În ciuda acestui fapt, Raluca Bădulescu nu le-a șters comentariile celor răi de gură.

Raluca Bădulescu nu este afectată de opiniile negative din social media, aceasta fiind de părere că, gura lumii nici pământul nu o astupă. Mai mult de cât atât, în momentul în care vede câte un comentariu răutăcios, dar care totuși respectă normele bunului simț, Raluca încearcă să inițieze un dialog cu autorul respectivului comentariu.

„Nu are cum să mă placă toată lumea..”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Raluca Badulescu (@raluca.badulescu)

„Uneori mai intru în dialog cu anumite persoane care au lăsat comentarii răutăcioase, asta doar în cazurile în care acestea sunt în limita bunului simt. Am simțit nevoia să le explic, au înțeles, au fost foarte receptivi și am văzut cum li s-a schimbat părea.

Nu poți să schimbi percepția percepția tuturor. Nici nu șterg comentariile răutăcioase. Și constat că este un număr mic de comentarii răutăcioase, lucrul acesta mă bucură.  Nici puii de căței nu sunt preferați de toată lumea. Acum să mă ierte Dumnezeu, nu are cum să mă placă toată lumea.a declarat Raluca Bădulescu pentru kanald.ro

În ciuda a tot ceea ce se scrie negativ la adresa sa, Raluca Bădulescu mărturisește că este mândră de felul în care arată, chiar dacă nu este pe placul lumii. În acest moment, vedeta are o înălțime de 1,70 și cântărește 46 de kilograme.

,,Eu sunt mulțumită și sunt fericită. Consider că mi-am atins idealu-n viață, uite am 63 de cm în talie. Mănânc puțin, e adevărat, dar așa trebuie să fie, că dacă sunt slabă sunt și tânără. Am 46 de kilograme, la 1,70 înălțime. Doamne cât speram asta, pe vremuri aveam 120 și ceva.” a declarat Raluca la emisiunea online „Fiță cu Adiță’.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.